Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Muzyka łagodzi obyczaje
saves • 2025-03-02, 15:52
Koncert dla koneserów kultury wysokiej.

00:00
01:31
Zgłoś
trawa 2025-03-03, 20:02 1
Vodkadrinker napisał/a:

Zawsze się zastanawiałem po co takie gówno odp🤬lać. Banda idiotów naćpanach haha

Nigdy tego nie zrozumiesz.Za młody jesteś i o prawdziwym spontanie nigdy pojęcia mieć nie będziesz.
Dzisiaj nieliczni się z tym urodzą i to mają,.Ty nie masz.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-04, 5:02 1
To ich jedyny w roku ruch patrząc po ich posturach.
Zgłoś
Vodkadrinker 2025-03-06, 9:19
trawa napisał/a:

Nigdy tego nie zrozumiesz.Za młody jesteś i o prawdziwym spontanie nigdy pojęcia mieć nie będziesz.
Dzisiaj nieliczni się z tym urodzą i to mają,.Ty nie masz.

Dzięki za taki spontan. Banda odklejeńcow wymac🤬jących łapami jak idioci , nie wiem może to jakaś stara szamańska metoda przywołania deszczu albo po prostu niedop🤬lieństwo
Zgłoś
trawa 2025-03-06, 19:53 1
Nikt nikogo nie zmusza ,sam decydujesz na co się piszesz. Spuszczacie się nad latami 90-tymi ,ale jak przychodzi co do czego to właśnie wtedy wychodzi kto był na bułce tartej chowany. Ja jestem stary wiekiem,ale jak tak patrzę ,to wydaje mi się że dwudziestolatkowie są starsi niż ja.
Czy jestem zj🤬y? Może,ale jest mi z tym dobrze i mam wywalone.
Zgłoś
Vodkadrinker 2025-03-07, 11:53 1
PsychoSzPanek napisał/a:

Po nicku twierdzę, że należysz właśnie do tych tatrowników. Idź sie nap🤬l berbeluchą, obciągnij koledze z osiedlowego monopola, wez flaszke i idz nap🤬l żonie, a i o dzieciach nie zapomnij

Po co ? Zamiast robić to wszystko wolę iść odj🤬 jakie Pogo xD to wystarczający stan upadku człowieka ;D
Zgłoś
PsychoSzPanek 2025-03-07, 12:56
Vodkadrinker napisał/a:

Po co ? Zamiast robić to wszystko wolę iść odj🤬 jakie Pogo xD to wystarczający stan upadku człowieka ;D

dobra wygrałes xd nie wiem co to pogo a nie chce mi sie googlować, piwo jest twoje miszczu

podpis użytkownika

Niech poleje sie krew
Zgłoś
sw7entyy 2025-03-08, 18:32
Co wy dobre pogo nie jest złe
Zgłoś