I wzorowy obywatel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[qoute]Ziboleusz
u nas taki wzorowy obywatel poszedłby siedzieć ze pobicie -.-[/qoute]
Tja. Zobacz sobie art. 25 KK, poczytaj do tego jakiś komentarz, może z kilka wyroków.
A potem sobie takie głupoty wypisuj matole. Niestety w gimbazjum takich rzeczy nie uczą skąd w sumie masz to wiedzieć :E
u nas taki wzorowy obywatel poszedłby siedzieć ze pobicie -.-[/qoute]
Tja. Zobacz sobie art. 25 KK, poczytaj do tego jakiś komentarz, może z kilka wyroków.
A potem sobie takie głupoty wypisuj matole. Niestety w gimbazjum takich rzeczy nie uczą skąd w sumie masz to wiedzieć :E
pracownik maca powinien za wspoludzial beknac, za to ze spowrotem bron przyniosl. chyba ze chcial zostac pracownikiem miesiaca
ten pracownik jest jakis dziwny w 15sec bierze dla siebie i rzuca na podłoge gruby szmal a póżniej jeszcze bron zanosi i kładzie obok gościa
Ziboleusz napisał/a:
Już nie przesadzaj że u nas taki pojebany kraj ;p Gimbusy czytają, uczą sie i powtarzają a już qwa dość mam wysłuchiwania wszen i wobec że żyje w najbardziej pojebanym kraju na świecieu nas taki wzorowy obywatel poszedłby siedzieć ze pobicie -.-
a u nas jakby się jeszcze okazało, że to np syn prokuratora to zamkneli by sklep a właściciel to wogóle psychopata pedofil
Taaa, znowu to samo... Bronić pachołki swojej korporacji, ona was wyzywi, da pracę i raka, żeby koledzy od farmakologii też mogli powiedzieć: I'm lovin it ! Ryzykować życie dla korporacji ... Ja pierdole, zaczynam serio wierzyć, że podprogowo zaprogramowali was w dziecinstwie. Ja na szczęście nie miałem kablówki
Z racji tego, iż prawdopodobnie byli to ci "bardziej opaleni", więc w grę wchodzi skakanie po głowie, i okładanie go po japie przez następne 10 min nagrania - szkoda, że nie ma też tych charakterystycznych małpich wrzasków- zawsze poprawiają mi humor.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów