Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sk🤬ysyństwo, nic innego. Trzeba być marną wszą, żeby pobić i oskubać takiego dziadka...
Oby natrafił na sobie równych 😡
[ Dodano: 2025-01-26, 18:13 ]
A co Ci dziadek zawinił? 😔
[ Dodano: 2025-01-26, 18:13 ]
smc napisał/a:
Powinni go wrzucić do szybu windy...
..
A co Ci dziadek zawinił? 😔
JoSeed napisał/a:
Sk🤬ysyństwo, nic innego. Trzeba być marną wszą, żeby pobić i oskubać takiego dziadka...
Wystarczy być ruskiem albo ukraińcem, albo gruzinem.
Koks wódka dz🤬ki inne rozrywki hehe jaki ten świat jest upadniety zwłaszcza w tej dziczy …
Sam bym tego dziada poskładał h🤬j stanie na środku windy i jeszcze ma wonty jak ktoś chce wsiąść
Może jakiś pojeb od nich trafi na to nagranie i w następnym filmie zobaczymy tego śmiecia w roli głównej, ale już bez zębów
.

siewie napisał/a:
Sam bym tego dziada poskładał h🤬j stanie na środku windy i jeszcze ma wonty jak ktoś chce wsiąść
Poskładaj najpierw interpunkcję :]
Jak wyrobić sobie psychikę żeby nie pękać w takich sytuacjach? Mowa o okradzionym nie koniecznie starszej osobie, przypuśćmy żeby był to ktoś inny sprawny
Lukigm napisał/a:
Jak wyrobić sobie psychikę żeby nie pękać w takich sytuacjach? Mowa o okradzionym nie koniecznie starszej osobie, przypuśćmy żeby był to ktoś inny sprawny
W sensie że co? Chyba każdy facet ze sprawnymi kończynami w takiej sytuacji się broni o ile oczywiście typ nie ma sprzętu. Trzeba mieć problemy psychiczne żeby dać się op🤬lić jakiemuś brudasowi bez oporu.
smc napisał/a:
Powinni go wrzucić do szybu windy...
..
Zostaw juz dziadka w spokoju..
Skoro to oglądamy to znaczy że zostało wydobyte z monitoringu i gówno się rozlało.Pewnie gnoja wyklepią jak trzeba,albo poczekają aż wyjdzie.
Zyjemy w parszywycz czasach,ale nawet wśród gnoi są gnoje z godnością i szanują rejon.
Zyjemy w parszywycz czasach,ale nawet wśród gnoi są gnoje z godnością i szanują rejon.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie