📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
i wypad z powrotem. dobra akcja. a jak bedzie cale stado, to rozstrzelac. to nic innego jak inwazorzy.
Co to za salami stulejkowanie w tle słychać od nagrywającego?
Propsy za przyłożenie gnata do łba chujowi na glebie nielegalnemu ale szkoda, że się to nagrało.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Propsy za przyłożenie gnata do łba chujowi na glebie nielegalnemu ale szkoda, że się to nagrało.
W normalnej i nielewackiej Polsce to już by leżał trupem. Ten pewnie trafi do ośrodka, mam nadzieję, że odpowiednio poturbowany.
Ot tak się poddał? Fajny cyrk.
guliusz napisał/a:
Brawo Brawooo Tusk . Pozdrawiam myślących
Polityczny komentarz z dupy za 3..2.. guliusz falstart!! 😀
Riikko napisał/a:
i wypad z powrotem. dobra akcja. a jak bedzie cale stado, to rozstrzelac. to nic innego jak inwazorzy.
Inwazorzy... Jprdl.. 😂
ćwiczenia ważna rzecz - może gdyby nie te moro i wojskowe buty pozoranta by się nie rozpoznało od razu
Wygląda to na jakaś inscenizacje asGeyi na jakimś wiejskim festynie
Mi to wygląda na jakiś trening, trzeci wojak ma zupełny luz a "napastnik" ma WZ-ty i buty wojskowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów