Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam taką samą beeme
to tak z ciekawości jest tam zamontowana wajha od kierunkowskazów czy twórcy doszli w końcu do wniosku, że nie ma to sensu?
to tak z ciekawości jest tam zamontowana wajha od kierunkowskazów czy twórcy doszli w końcu do wniosku, że nie ma to sensu?
Głupi stereotyp ale powiem Ci ze czasem robię to specjalnie dla bólu dup innych bo skoro tak gadają to po co mam dawać ten kierunek
Nie raz skurwysynom dałem lewy a poszlem w prawo hehe
Aż kurwy wrzodów na dupie podstawie
taki ból dupy mają
Głupi stereotyp ale powiem Ci ze czasem robię to specjalnie dla bólu dup innych bo skoro tak gadają to po co mam dawać ten kierunek
taki ból dupy mają
taki ból dupy mają
wiesz o tym, ze mase ludzi mowi, ze kierowcy beemek obciagają sobie kutasy....
skoro ludzie gadają....
Mam taką haaa i ty się tym chwalisz ? Od 6 lat naprawiam te zlomy, pierscienie abs, elektryka się pali, najleprzy kabel plusowy przy aku w bagażniku, zawiecha plastelina, o silnikach nie wspomne !! Mam 3 bmw ale starsze i to były auta a nie to nowe ścierwa
Halman to jest beczka od piwa a nie od wachy ty jebany imbecylu trzymany w blokowej piwnicy
Halman to jest beczka od piwa a nie od wachy ty jebany imbecylu trzymany w blokowej piwnicy
mniej agresji więcej czytania ze zrozumieniem.
mniej agresji więcej czytania ze zrozumieniem.
Masz trochę za duże wymagania wobec posiadacza trzech starszych BMW.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów