Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nieśmieszny mem trochę jakby zrobiony przez motocyklistę który nie wierzy w kask xD
raczej na poziomie sześciolatka
Co to kurwa, demotywatory czy wiocha?
Jbzd.com.pl - najgorsze obrazki w internecie!
Przed publikacją czegokolwiek na sadolu powinien być obowiązkowy seans godziny z najlepszych filmików z harda i test wielokrotnego wyboru sprawdzający zdobytą wiedzę. Tylko po tym człowiek może w pełni świadomie odpowiedzieć sobie na pytanie czy powinien coś publikować w tym miejscu.
Przed publikacją czegokolwiek na sadolu powinien być obowiązkowy seans godziny z najlepszych filmików z harda i test wielokrotnego wyboru sprawdzający zdobytą wiedzę. Tylko po tym człowiek może w pełni świadomie odpowiedzieć sobie na pytanie czy powinien coś publikować w tym miejscu.
Gdzie mogę znaleźć taką komplikacje?
raczej na poziomie sześciolatka
Odezwał się przygłup o jeszcze głupszej nazwie użytkownika. Mając zerowy wkład w publikację na tej stronie chciałbyś innych pouczać? Szczym ryj lepiej.
Za karę ze 2 godziny kinematografii suborga, tak na początek.

podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaJeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów