Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dali się ponieść adrenalinie. Kto śmiga na Moto ten rozumie o czym piszę... Trzeba mieć w sobie sporo pokory do 2 kółek.
tarcer123 napisał/a:
Dali się ponieść adrenalinie. Kto śmiga na Moto ten rozumie o czym piszę... Trzeba mieć w sobie sporo pokory do 2 kółek.
Dałeś to ty ale swojemu staremu i jego kolegom. Przecież wiadomo że na notorach jeżdżą same pedały.
Śmichy chichy, ale przez zjeba ktoś potrzebujący może nie otrzymać pomocy medycznej na czas.
Także zgadzam się Snajkersem. Śmieciarka byłaby lepsza.
Także zgadzam się Snajkersem. Śmieciarka byłaby lepsza.
tarcer123 napisał/a:
O zabójcy pięciolatki też tak pisali.
Kto trzymał nóż w ręce ten wie

"Na szczęście karetka była na miejscu" - rzadko ten tekst tak dobrze wchodzi jak w tym wypadku... 10/10 xD
ism napisał/a:
"Na szczęście karetka była na miejscu" - rzadko ten tekst tak dobrze wchodzi jak w tym wypadku... 10/10 xD
Można powiedzieć, że była na miejscu i go zabrała🙂
kaziuzlasu napisał/a:
To w Łodzi? Szybko po skórkę przyjechali
minęło jakieś 30 lat, a coraz częściej ktoś o ty wspomina. coś nowego się pojawiło?
@metyoo: Niby obniżyli zasiłek pogrzebowy, ale ceny wzrosły więc pewnie już za 200 PLN skórki nie kupisz. Poza tym teraz kasę się robi na covidach, a nie jakieś drobne na padlinie
Jak już zakręt przestrzelił to może, może gdyby nie spanikował (aż tak) na 'nagły i niespodziewany na pasie drogowym wyskok' nowego obiektu to na styk by się zmieścił. Ale dźwięk kosiarki i widok na kolegę od tyłu pewnie podniosły adrenalinę jednocześnie tłumiąc sygnał karetki. Poza tym to trzeba by manetką gazu operować i jeszcze myśleć dalej niż zakręt - za dużo tego wszystkiego naraz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie