Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oczyszczanie świni
B................r • 2024-11-28, 15:05
I pyk, za tydzień w niedzielę na każdym polskim stole 😄

00:00
00:20
Zmieniono 1 razy Zgłoś
leonidkacap 2024-11-28, 15:07 81
ja rozłożyła tak szeroko nogi to przez moment poczułem lekkie podniecenie
Zgłoś
Arathnmor 2024-11-28, 15:08 1
Takie skrobanie to ja rozumiem.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
ja526 2024-11-28, 15:15 5
leonidkacap napisał/a:

ja rozłożyła tak szeroko nogi to przez moment poczułem lekkie podniecenie

Dobra świnia 😂

podpis użytkownika

Żartman
Zgłoś
bercisko 2024-11-28, 15:38 1
Czyli topią. Nie prądem.
Zgłoś
Jaten 2024-11-28, 16:14 1
@bercisko: ceny za wat tak skoczyły, że nie ma dziwne, ciekawe co będzie jak woda skoczy, ooo np. ciężarówka najeżdża, flaczki wyskakują anusem i oczyszczone . A, nie, to nie przejdzie, paliwo najdroższe z tego wszystkigo
Zgłoś
Pablohasan85 2024-11-28, 16:37 25
Jaten napisał/a:

@: ceny za wat tak skoczyły, że nie ma dziwne, ciekawe co będzie jak woda skoczy, ooo np. ciężarówka najeżdża, flaczki wyskakują anusem i oczyszczone . A, nie, to nie przejdzie, paliwo najdroższe z tego wszystkigo

o co Tobie w ogóle chodzi??
Zgłoś
Heret666 2024-11-28, 16:52 5
W robocie mieliśmy do ubijania pistolety pneumatyczne z bolcem, podchodzisz do świnki zapinasz ja by nie uciekła jeb strzał pada podcinasz gardło wiadro na krew i hej za nogi do góry na łańcuchach
Zgłoś
Jaten 2024-11-28, 16:54
@Pablohasan85: twórcze rozwinięcie żartu berciska,

O, jeszcze Fajdka można by zatrudnić
Zgłoś
guliusz 2024-11-28, 16:55 4
Heret666 napisał/a:

W robocie mieliśmy do ubijania pistolety pneumatyczne z bolcem, podchodzisz do świnki zapinasz ja by nie uciekła jeb strzał pada podcinasz gardło wiadro na krew i hej za nogi do góry na łańcuchach

I co miałeś podnietę ?
Zgłoś
mesjans 2024-11-28, 17:13 15
No i co w tym filmie jest takiego by to na sadola wrzucać, może jeszcze skubanie kury z piór wrzucisz, czy to zbyt sadystyczne?
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-28, 17:16
W niedzielę to jest rosół, czyli na wsi w sobotę biegające bez głowy kurczaki po podwórku.
Poza tym, nie ma to jak tłuściutka golona ze skórką, jeszcze z drobnym meszkiem włosków na niej

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Jaten 2024-11-28, 17:19 1
guliusz napisał/a:

I co miałeś podnietę ?

Heret666 napisał/a:

... podchodzisz do świnki zapinasz ja...

😜
Zgłoś
WKND 2024-11-28, 17:19 18
Jak będzie mi się nudzić na kiblu, to będę wrzucać takie filmiki na wegańskie grupki na social mediach

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
elim 2024-11-28, 18:01 1
Aż nabrałem smaku na schabowe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie