ja rozłożyła tak szeroko nogi to przez moment poczułem lekkie podniecenie
Takie skrobanie to ja rozumiem.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
leonidkacap napisał/a:
ja rozłożyła tak szeroko nogi to przez moment poczułem lekkie podniecenie
Dobra świnia 😂
podpis użytkownika
Żartman
@bercisko: ceny za wat tak skoczyły, że nie ma dziwne, ciekawe co będzie jak woda skoczy, ooo np. ciężarówka najeżdża, flaczki wyskakują anusem i oczyszczone
. A, nie, to nie przejdzie, paliwo najdroższe z tego wszystkigo

Jaten napisał/a:
@: ceny za wat tak skoczyły, że nie ma dziwne, ciekawe co będzie jak woda skoczy, ooo np. ciężarówka najeżdża, flaczki wyskakują anusem i oczyszczone . A, nie, to nie przejdzie, paliwo najdroższe z tego wszystkigo
o co Tobie w ogóle chodzi??
W robocie mieliśmy do ubijania pistolety pneumatyczne z bolcem, podchodzisz do świnki zapinasz ja by nie uciekła jeb strzał pada podcinasz gardło wiadro na krew i hej za nogi do góry na łańcuchach
@Pablohasan85: twórcze rozwinięcie żartu berciska,
O, jeszcze Fajdka można by zatrudnić
O, jeszcze Fajdka można by zatrudnić
Heret666 napisał/a:
W robocie mieliśmy do ubijania pistolety pneumatyczne z bolcem, podchodzisz do świnki zapinasz ja by nie uciekła jeb strzał pada podcinasz gardło wiadro na krew i hej za nogi do góry na łańcuchach
I co miałeś podnietę ?
No i co w tym filmie jest takiego by to na sadola wrzucać, może jeszcze skubanie kury z piór wrzucisz, czy to zbyt sadystyczne?
W niedzielę to jest rosół, czyli na wsi w sobotę biegające bez głowy kurczaki po podwórku.
Poza tym, nie ma to jak tłuściutka golona ze skórką, jeszcze z drobnym meszkiem włosków na niej
Poza tym, nie ma to jak tłuściutka golona ze skórką, jeszcze z drobnym meszkiem włosków na niej

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
guliusz napisał/a:
I co miałeś podnietę ?
Heret666 napisał/a:
... podchodzisz do świnki zapinasz ja...
😜
Jak będzie mi się nudzić na kiblu, to będę wrzucać takie filmiki na wegańskie grupki na social mediach
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire