📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przeglądała sadola i wie jak się zachować.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
To już chyba 3 niemal identyczny filmik jaki ostatnio widziałem, ale nadal bawi. Czarny humor trafił do Ameryki Południowej, brawo, to jedna z oznak inteligencji. Czyżby powoli wchodzili w XX wiek?
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Kurwa w internecie to już jest milion tych kurwa ustawionych fejków pierdolonych
Rabuś na motocyklu powinien być motywem przewodnim w herbie każdego szanującego się państwa w Ameryce Południowej.
IamTheGreatCornholio napisał/a:
Rabuś na motocyklu powinien być motywem przewodnim w herbie każdego szanującego się państwa w Ameryce Południowej.
a w tle 3 kolesi na chodniku siedzących na plastikowych krzesłach z Biedronki.
Błąd. Odruch warunkowy.
Geraldinio napisał/a:
To już chyba 3 niemal identyczny filmik jaki ostatnio widziałem, ale nadal bawi. Czarny humor trafił do Ameryki Południowej, brawo, to jedna z oznak inteligencji. Czyżby powoli wchodzili w XX wiek?
no nie wiem, pamiętam jak pracowałam na Pradze żulice miały taki zwyczaj że co i rusz darły mordę "Ratunku, pomocy!", gdy ktoś podchodził i pytał co się stało, mówiły, że nic. Myślę, że chodziło o to, żeby ludzi przyzwyczaić i zobojętnić na wołanie pomocy, bo kradzieży tam było multum. Tak samo ten gówniany filmik powstał, bo uczono kobiety, że jak podjeżdża do nich dwóch na motorze, to żeby rzuciły torebkę poza ich zasięg, żeby im się nie udało okraść, pomysł bardzo dobry i podejrzewam skuteczny, dowodem takie filmiki wyśmiewające kobiety. Także złodziejskie ścierwa uprawiają PR moim zdaniem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów