Większość tego dumnego i białego narodu tak właśnie wygląda. A najlepsze jest to, że trybuny pełne białych pięknych Angoli jak ta spasiona damula, bo piłka kopana jest głęboko wpisana w ich korzenie i historię. Jprdle śmiech na sali, wszystkie białe angliki na trybunach, a reszta tej pięknej anglii to już kalifat brytyjski, bo gdziekolwiek nie pójdziesz to do obsługi masz turbanów, arabusów, hindusów, pakistańców, napali, filipiny, cały wachlarz afrykański i europy wschodniej. Dobrze, że kupa Polaków pozbierała się w sobie i z roku na rok opuszcza ten p🤬lnik multikulti. Kiedyś dawno temu słyszałem, że kto w anglii był mieszkał i pracował to już w żadnym cyrku klaskać nie będzie 🤣
Marek695454 napisał/a:
Ale wieloryb ma ktoś harpun
A proszę ! Radź se z nią , ja się boję...

patmon napisał/a:
Dobrze, że kupa Polaków pozbierała się w sobie i z roku na rok opuszcza ten p🤬lnik multikulti. Kiedyś dawno temu słyszałem, że kto w anglii był mieszkał i pracował to już w żadnym cyrku klaskać nie będzie 🤣
Jeszcze jest taka wersja:
Kto w anglii był mieszkał i pracował ten w cyrku się nie śmieje.
Angielki są właśnie takie brzydkie, ale tam jest specyficzny doping.
Ona ma tonaż taki, że bałbym się, że mi wp🤬li c🤬ja z miednicą...
ps. na przystawkę

ps. na przystawkę
Hehehe przyznawać się sadole😂nie jeden by pewnie podał jej do pyska gdzieś po cichu w tajemnicy tej ogrzycy
Mam kumpla który tylko takie tęgie samice puka. Kiedyś do niego przyszedłem to w wannie miał dwa wieloryby i one zapraszały mnie do zabawy, uciekłem szybciej niż się pojawiłem.
Quassar napisał/a:
My też mamy swojego potwora...
Ostatnio jej wybranek serca zszedł, więc jest wolna, idealna partia dla sadola, bierzcie się za nią ogiery!!!!
Jak by wam tak zamerdała piękna i młoda to by problemu by nie było