@pierwszy dzień wiosny, trzeba wreszcie wyjść z piwnicy.
oraz wyregulować brwi, wąsik, ew. rzęsy 💪
oraz wyregulować brwi, wąsik, ew. rzęsy 💪
Cezzar napisał/a:
Gorący dziadek
No właśnie
ja już wczoraj rower wyciągnąłem

kamilkawka napisał/a:
Mario na emeryturze
To samo pomyślałem Mario bez kitu 😝
K🤬a, co mają w głowie ludzie, używający kilku litrów benzyny do rozpalenia głupiego ogniska?
Gargamel j🤬y stary . opalony,ogolony,ogród ogarnięty.Tylko konia zwalić i może umierać
Mógł k🤬a dłużej i więcej to lać .... Niech benzyna się wymiesza z tlenem ..... I być bardziej pochylony nad tym
Śmierdzi trochę ustawką, zwłaszcza to podpalanie, ale takie rzeczy się zdarzają.
Sam kiedyś podpalałem po karczowaniu z 20x większą kupe gałęzi i siana za małolata. Wyschnięte na wiór, podlałem benzyną i też zapałkami podpalałem rzucając je podpalone w stronę hałdy. Nie chciało się podpalić, podchodziłem coraz bliżej i bliżej, jak walnęło ogniem to płomienie z mojej perspektywy poszły w górę na wysokość 2 piętra.
Sam kiedyś podpalałem po karczowaniu z 20x większą kupe gałęzi i siana za małolata. Wyschnięte na wiór, podlałem benzyną i też zapałkami podpalałem rzucając je podpalone w stronę hałdy. Nie chciało się podpalić, podchodziłem coraz bliżej i bliżej, jak walnęło ogniem to płomienie z mojej perspektywy poszły w górę na wysokość 2 piętra.