📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:30

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typek sprawdzil czy jeszcze ciepła i poleciał po kolegów żeby ją na chatę zaciągnąć 🙂
pazuzu napisał/a:
Typek sprawdzil czy jeszcze ciepła i poleciał po kolegów żeby ją na chatę zaciągnąć 🙂
Bo każdy jest taki zj🤬y jak my 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
pięknie przykryło dz🤬kę mam nadzieję że zdechła
teraz ssie k🤬sy w piekle

Uczyłes się chodzić, następnie pisać, liczyć, potem do szkoły, praca może ślub, dzieci i wszystkie te chwile sprowadzały się małymi krokami do tego spadającego lodu, abyś zakończył w sekundę życie. Smutne to.
[ Dodano: 2025-02-26, 17:26 ]
Ale z Ciebie kozak ja jebie.
[ Dodano: 2025-02-26, 17:26 ]
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:
pięknie przykryło dz🤬kę mam nadzieję że zdechła teraz ssie k🤬sy w piekle

Spor napisał/a:
Uczyłes się chodzić, następnie pisać, liczyć, potem do szkoły, praca może ślub, dzieci i wszystkie te chwile sprowadzały się małymi krokami do tego spadającego lodu, abyś zakończył w sekundę życie. Smutne to.
dziękuję

ChwałaOsranejKacapii napisał/a:
dziękuję staram się i miło że ktoś to docenia
Ciekaw jestem ile masz lat i czymś się zajmujesz, że zgrywasz takiego pajaca w necie

Spor napisał/a:
Ciekaw jestem ile masz lat i czymś się zajmujesz, że zgrywasz takiego pajaca w necie
weź koleś idź oo tam bo cię wołają...

a suka i tak będzie ssać k🤬sy w piekle

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie