📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Od 6:51 do 7:21 można obejrzeć, reszta poziomem nie wybiega nad 0 absolutne
@UP
Instaluje wzelakie gowno na kompuetrze, co im google 'podrzuci'.
Instaluje wzelakie gowno na kompuetrze, co im google 'podrzuci'.
co w tym dziwnego? wy tak nie robicie? jak google cos mi podrzuca to znaczy ze chce mi pomoc
@up Tobie już nikt i nic nie pomoże
Dla samego 8:30 warto obejrzeć
@Penc nie zapominaj o googlach
XP był zajebisty, niezawodny
Od tej nowej Ósemki dostaję szału, ciągle ma jakieś problemy ze stabilnością i musi się resetować.
Od tej nowej Ósemki dostaję szału, ciągle ma jakieś problemy ze stabilnością i musi się resetować.
Ja z 7 na razie nie mam żadnego problemu. W sumie z XP też nie miałem Bluescreen znałem tylko z opowieści.
Gość jak typowy grubas, nolife. Przesadnie cieszy się z byle gówna co uczyni na komputerze -.-"
Jak tam czytam wasze komentarze to ciśnie mi się na usta jedno: "Gimby nie znajo!"
tekst na nagrobku wygrywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów