📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obydwa debile do utylizacji i zabrać prawo jazdy. Obydwaj\obydwoje spowodowali zagrożenie w ruchu lądowym, tępe chuje bez wyobraźni, ktoś mógł zginąć.
Dwa pedały
nie ma tp jak byc debilem
ożeż baj de łej...
Jeden odpowie za wymuszenie pierwszeństwa, drugi za spowodowanie wypadku i ryzyko spowodowania katastrofy w ruchu lądowym. A wystarczyło gościa wyhamować i dać se po razie.
ritu4l napisał/a:
Jeden odpowie za wymuszenie pierwszeństwa, drugi za spowodowanie wypadku i ryzyko spowodowania katastrofy w ruchu lądowym. A wystarczyło gościa wyhamować i dać se po razie.
Jak obejrzysz nagranie, to zobaczysz, że gość nigdy nie chciał go taranować.
Tamten dwa razy mu zajechał drogę, drugim razem wpychając do rowu. Gość się ratował przed uderzeniem w barierę.
Spokojnie do obronienia.
Tam są naprawdę tumany na drogach, po prostu zapomniał że ma przyczepę. Znam z autopsji, jeździłem po ichniejszych drogach
p2otrek napisał/a:
Tam są naprawdę tumany na drogach, po prostu zapomniał że ma przyczepę. Znam z autopsji, jeździłem po ichniejszych drogach
Bo oni tam mają prawo jazdy z Laysów... Kosztuje mniej niż 100 dolarów. W większości stanów możesz się "uczyć" z kimś kto ma prawo jazdy minimum pięć lat, jeżdżąc z osobom autem po zdaniu testu teoretycznego. Teoria to żart trochę.Potem zaczyna się kolejny poziom żartu jakim jest praktyka, czyli może z 20 minut we własnym aucie z egzaminatorem z czego połowa na parkingu a jedyny manewr który wykonują to zawracanie na trójkę.
Brak edukacji jak jeździć połączona z patologiczną indywidualnością i przerostem ego powoduje że tam na prawdę jazda jest niebezpieczna bo NIKOMU nie można ufać.
O dziwo jednak mimo tego mają dwa razy mniej wypadów na ilość przejechanych kilometrów, więc trudno mi ich oceniać aż tak źle.
smc napisał/a:
Rosja to stan umysłu...
To jest USA geniuszko...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów