Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Hah, teraz chce widzieć tych kurwa ekspertów z poprzedniego posta jak pierdolili że te auto na lawecie tam dowiezli. Czekamy na kolejne spierdolone teorie.
Frajerze hehe
kurwa nie widzisz w tym ustawki? tam wszystko jest nie naturalne nie prawdziwe
Wątpię by tacy troglodyci wymyślili taki zacny prank/fejk więc nie ma co gdybać, dobrze że wszyscy przeżyli młode chłopaki przecież , ale tego co kierował powinna reszta pasażerów porządnie przekopać
nawet sebiksów nieźle zagrali ale uwierz mi że to jest ustawka, fajnie zrobiona ale tam nic nie jest prawdziwe nawet to nagranie nie jest naturalne
Przy tak bardzo mocno rozbitym samochodzię wątpie aby sobie tak chodzili po wypadku. Człowiek przy takim uderzeniu ma małe szanse na przeżycie
wygląda na fartu że walnęli kołem jak ich bokiem niosło silnik wyrwało drzewo pewnie padło bo małe było a oni łbami w zagłówki walnęli i poduszki. 20 cm dalej i pasażer by nie żył.
I teraz 200 sadoli którzy ostatnio krzyczeli prank, powinno oddać prawa wyborcze, ale sobie jakoś wytłumaczą że nie są debilami.
To Ty masz coś z myśleniem. Nawet jeśli ten film był prawdziwy, to i tak ludzie, którzy podeszli do niego sceptycznie w tym ja są mniej łatwowierni, naiwni od tych co w to uwierzyli bezkrytycznie. Dlaczego? Takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko, że ktoś wychodzi żywy z tak zniszczonego samochodu. Na tak zniszczony samochód działają ogromne siły a czym jest ciało człowieka wobec nich? Więc nie cieszcie się tak, że mieliście racje, bo i tak z tego wynika, że jesteście łatwowierni. Takich sytuacji jest bardzo mało.
Frajerze hehe
kurwa nie widzisz w tym ustawki? tam wszystko jest nie naturalne nie prawdziwe
nawet sebiksów nieźle zagrali ale uwierz mi że to jest ustawka, fajnie zrobiona ale tam nic nie jest prawdziwe nawet to nagranie nie jest naturalne
Nie sędziowałeś przypadkiem w sprawie Amber Heard i Johnego Deppa? Jesteś równie upośledzony, stojąc przy swoim mimo dowodów wetkniętych w ryj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów