O taki zajebisty trik pokazal
(ten debil co wrzucil napisy na filmik w takim miejscu jakim wrzucil, powinien skonczyc jak motop🤬da)
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez chwilę (bardzo krótką, ale jednak chwilę) był najszybciej biegnącym człowiekiem w historii. Jeśli zdrowie dopisze może pobije ten rekord?
żmij
2025-02-02, 16:40
Żeż k🤬a geniusz...
Gdyby miał kask, nic by się nie stało.
Zajebiście wyszło
No i fajnie. Teraz nie będzie jeździł. Nie ma źródła problemu - nie ma problemu.
Chciał się popisać, a skończył tam gdzie zwykle
No i o co chodzi? Dla mnie fajna sztuczka, miło się oglądało!
to przykre jak niektórzy są więźniami swojej potrzeby imponowania innym. To nawet nie jest ich wina i powinniśmy im po cichu, w sercu, współczuć, jednocześnie j🤬 ich głośno i donośnie, bo debilizm trzeba piętnować.
w takim przypadku,nie jesteśmy zobowiązani do udzielenia pierwszej pomocy i powiadomienia służb ratunkowych?
[ Dodano: 2025-02-02, 19:11 ]