Fantów nie będzie i motorek przepadł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Fantów nie będzie i motorek przepadł.
Spierdolił z fantami. Kolejny motorek ukradnie przy najbliższej okazji.
Kurwa olbrzymi szacun dla gościa, który poświęcił swój samochód dla sprawiedliwości. Wiem, że tylko to obił ale to i tak więcej niż zrobiłaby połowa z nas.
Fajnie, że obywatele nieśmiało biorą sprawiedliwość w swoje ręce (był już kiedyś filmik z podobną pomocą dostawcy jedzenia) jednak to wciąż kropla w morzu potrzeb. No i gość w puszce miał to zrobić skuteczniej.
Plus za dźwięk z kultowych hirołsów
Chyba wcześniej okradł już tego gościa co biegnie za nim bo babka przerzucała torebkę i telefon za bramę a wszyscy na filmiku czekali tylko aż i ich skroi, ten w samochodzie miał jaja żeby w niego wjechać, szkoda że złodziejowi udało się zeskoczyć z motocykla bo byłby materiał na harda
No powoli sie ucza ze jak sami sobie nie pomoga to ich kartele wybija do cna .a tak jak by to szlo na skale calego kraju to moglo by sie stac panstwo prawa i sprawiedliwości jak u nas i wtedy ci co nas mieli bronic sami znowu beda rabować ale w bialych rekawiczkach
Barnellini napisał/a:
Kurwa olbrzymi szacun dla gościa, który poświęcił swój samochód dla sprawiedliwości. Wiem, że tylko to obił ale to i tak więcej niż zrobiłaby połowa z nas.
Daj spokój, pewnie pół miasta go gonił i w końcu się udało.
Ta w białym wiedziała co się kręci, pozbyła się pięknie fantów wcześniej.
Mazi118d napisał/a:
Chyba wcześniej okradł już tego gościa co biegnie za nim bo babka przerzucała torebkę i telefon za bramę a wszyscy na filmiku czekali tylko aż i ich skroi, ten w samochodzie miał jaja żeby w niego wjechać, szkoda że złodziejowi udało się zeskoczyć z motocykla bo byłby materiał na harda
a za bramą stał następny i zajebał co przerzuciła
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów