P.S. Zna któryś z sadoli inne rozwiązanie na brak jedynki oprócz tego filmiku ?
P.S.2 Narrator ma zajebiste poczucie humoru
P.S. Zna któryś z sadoli inne rozwiązanie na brak jedynki oprócz tego filmiku ?
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@caramon teraz to rozjebałeś . Nfz to może Ci wstawić co najwyżej protezę (i to chyba tylko wtedy jeśli nie masz wszystkich zębów ) a darmowe to masz leczenie kanałowe od 1 do 3 . Podejrzewam, że autor posta nie jest mocno wiekowy, więc proteza to ostateczność . Są dwie opcje : - most - implant . Ja za implant 6tki płaciłem prawie 4 tys (tzn. tyle zapłaciłem za wszystkie wizyty , śruby mocujące, konsultację oraz koronę zęba ) implant strautmana . Most może jest i tańszy ale do założenia mostu jest potrzebne oszlifowanie (zniszczenie ,dwóch sąsiadujacych zębów ) . Minsuem tego rozwiązania jest to ,że most jest niezbyt trwały i bardzo łatwo próchnica przedostaje się pod korony i niszczy zdrowe zęby nawet o tym nie wiedząc . Ps. Dbajcie o swoje zęby ! Ja nie chodziłem do dentysty a moje dbanie o zęby polegało na szczotkowaniu rano i wieczorem i teraz wyszło tak ,ze przed 40 tką nie mam dwóch swoich zębów .