📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja tak mam jak wracam z jakiejś imprezy,wkładając klucz do zamka czuję się jak Zorro!! trafiam kurwa wszędzie ale nie w zamek tym kluczem.A jak już się położe to mam KOSMOS...mózg rozjebany!
łodafaq is dis? -.- Admini postarajcie się co? jak hard zaczął nabierać interesujących artykułów tak główna schodzi na psy
Ten gościu z mieczem ma parkinsona.
WinterWolf napisał/a:
łodafaq is dis? -.- Admini postarajcie się co? jak hard zaczął nabierać interesujących artykułów tak główna schodzi na psy
Jak ja uwielbiam takie szczekające pizdeczki, co wiecznie narzekają, a niczego nie wrzucą. Won, albo włóż w sadola coś więcej niż swoje pierdolenie i narzekanie!
Ło!!! Ktoś wrzucił rozszerzoną wersję "mózg rozjebany". Piwko leci za to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów