18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Piec opalany węglem.
alveanerleo2 • 2014-01-09, 11:51
Siedzimy sobie z wujkiem, który jest hydraulikiem nota bene, i pijemy wódeczkę. Jak zwykle przy takich okazjach rozmawiamy o tym co się w kraju dzieje. Temat zeszedł na zakaz opalania węglem w Krakowie. [W]- wujek, [J] -ja.
[W] - Oby tego u nas nie wprowadzili, nie dałbym rady zmienić sobie pieca.
[J] - Jak to? toż to twój zawód jest.
[W] - Nie o to chodzi. Ja po prostu lubię patrzeć jak płonie kawałek Śląska.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GillesV 2014-01-11, 2:05 5
hmm.. to ja jakiś dziwny jestem i większość moich znajomych..
posiadam coś takiego jak centralne na piec węglowy/miałowy czy co kto tam woli ;] i nikt się jeszcze nie zaczadził.... a kominiarz wie, że mój dom się obchodzi z daleka ;]
Zgłoś
alveanerleo2 2014-01-11, 10:09 17
@up. Ja mam to samo. Piec węglowy przeszkadza najwyraźniej tylko tym, którzy są zbyt leniwi aby ten węgiel zrzucić do piwnicy raz do roku.
Zgłoś
Aju86 2014-01-11, 20:07
A ja się zapytam o co innego - co kurwa ma wspólnego hydraulik ze zmianą pieca? No chyba ze czegoś nie wiem, to niech mnie ktoś łaskawie oświeci.. Dobra, już wiem peace.
Zgłoś
o................e 2014-01-11, 20:08 9
BongMan napisał/a:

Musiałoby mnie pojebać, żeby mieszkać w domu, w którym się pali w piecu. Każdej zimy co najmniej kilkadziesiąt osób ginie od zatrucia tlenkiem węgla.

kurwa ty jesteś tak zjebany czy udajesz ? Kurwa każdy centralne ogrzewanie ma na olej opałowy tudzież gaz według ciebie ? Myślisz, że ludzie nie opalają węglem czy drewnem ? A i sądzisz, że piec od CO to kurwa stoi w pokoju tudzież kuchni
co za pierdolony debil
Zgłoś
Black Snake 2014-01-11, 20:09 26
Bonguś, na początku miałem cię w dupie i myślałem, że ludzie krytykujący cię za 'suchary' przesadzają, ale ty na serio jesteś debilem. Później się dziwić, że wszyscy na Sosnowiec narzekają. Swoją drogą dość często muszę przejeżdżać przez Sosnowiec. Na początku posiadania mojego samochodu był, niestety, na sosnowskich blachach. W Sosnowcu wszyscy byli uprzejmi, a poza Sosnowcem (głównie w okolicach Bielska) wszyscy się wpychali, trąbili i zajeżdżali drogę - głównie tirowcy. Teraz mam blachy z mojego miasta to wszędzie spokój jest oprócz Sosnowca... Teraz tam się wszyscy wpychają, zajeżdżają i trąbią. Jesteś tak zjebany jak twoje miasto.
Zgłoś
ulifont 2014-01-11, 20:11 7
bongman wiadomo ma problemy z psychiką, autor tego kawału widze również,choć jestem ze Śląska żart mnie trochę rozbawił, ale w moim obowiązku jest cie zaszczuć, a właściwie twojego wujka, który ma jakiś niezdrowy uraz do tego pięknego województwa, trzeba tu przyjechać by móc cokolwiek powiedzieć, to taka nasza mała prawie rosja, pełna absurdów, choć bez kacapów.
Zgłoś
Daddywog 2014-01-11, 20:35 5
Ludzie giną od zatrucia czadem, ale przez kurwa piecyki gazowe, tzw. junkersy i ich pierdolone skąpstwo w postaci braku czujnika. Tuman z Sosnowca pierdolony
Zgłoś
kosowski91 2014-01-11, 20:48 5
Bongman, ale co masz do ogrzewania piecem? Piec znajduje się w piwnicy, sprawna instalacja grzewcza, komin czyszczony co roku no to jaki kurwa tlenek węgla w mieszkaniu i jakim cudem? Mam dom ogrzewany drzewem/węglem od niepamiętnych czasów i żadnych problemów, zero.

Może chodziło Ci o spaliny z piecyka gazowego, od którego ludzie idą do piachu?
Zgłoś
panchamityle 2014-01-11, 20:55 7
Dobry agent tam wyżej napisał, że jakby nie kupował nikt węgla to by go na Śląsku na obiad gotowali.. Ciekawe skąd miałbyś tumanie prąd, gdyby nie ten wungiel.
Zgłoś
Blackjoe 2014-01-11, 21:01 2
Dopóki Bongman tylko wrzuca suchary to jest spoko. Ale jeśli zaczyna się udzielać w komentarzach to doskonale widać że ma zrytą banie.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-01-11, 21:02 1
panchamityle napisał/a:

Ciekawe skąd miałbyś tumanie prąd, gdyby nie ten wungiel.

@panchamitle, z gniazdka.
Zgłoś
kenzol 2014-01-11, 21:02 3
BongMan prawdopodobieństwo, że się zatrujesz czadem jest mniejsze niż wygranie w totka. Serio. W totka co tydzień kilka osób wygrywa, a przypadków śmiertelnego zatrucia czadem jest kilka-kilkanaście na rok w skali całego kraju.
Zgłoś
m................t 2014-01-11, 21:04
tak, kurwa, bo węgiel się tylko na śląsku wydobywa patałachy
Zgłoś
o................e 2014-01-11, 21:16 1
kenzol napisał/a:

BongMan prawdopodobieństwo, że się zatrujesz czadem jest mniejsze niż wygranie w totka. Serio. W totka co tydzień kilka osób wygrywa, a przypadków śmiertelnego zatrucia czadem jest kilka-kilkanaście na rok w skali całego kraju.

i najczęściej z tych jebanych piecyków na gaz co w blokach mają...kumpla ledwo odratowali właśnie przez taki piecyk yy junkers chyba się to zwie
Zgłoś
qubus93 2014-01-11, 21:25 2
tępe wafle, Śląsk to kraina geograficzna, nie mylcie Śląska z województwem śląskim, bo to nie to samo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem