📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fejk jak cholera... Wsadzili kota z zieloną wstążką, a wyjęli z jakąś żółtą...
Noboody napisał/a:
Ferie się już zaczęły?
Jeżeli mieszkasz w którymś z wymienionych poniżej województw to jutro nie idziesz do szkoły:
kujawsko-pomorskie
lubuskie
małopolskie
świętokrzyskie
wielkopolskie
Jeżeli nie mieszkasz to pakuj tornister i do spania.
@tomboy7: akurat nie mieszkam w tych województwach ale plecak mam już spakowany. Tylko, że do pracy 🤷🏻♂️
Marian_Koniuszko napisał/a:
Fejk jak cholera... Wsadzili kota z zieloną wstążką, a wyjęli z jakąś żółtą...
Bo wstążki pod wpływem pieczenia też zmieniają kolor

JoSeed napisał/a:
Bo wstążki pod wpływem pieczenia też zmieniają kolor
Czyli że jak? Czyli że ten film jest na faktach autentycznych? 🤪
Fajny pomysł.Można złapać jakiegoś randoma z ulicy i zrobić sobie w domowym zaciszu własnego murzyna.Genialne.
Mam nadzieję że parę kociar widziało ten filmik i zechce zmienić kolor swego pupilka.
POeBaNy napisał/a:
Mam nadzieję że parę kociar widziało ten filmik i zechce zmienić kolor swego pupilka.
Wolałabym Ciebie zobaczyć a'la Murzinę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie