📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
albo mercedes chujowe (bo o ile dobrze widzę to w merca przyjebał), chociaż w tym przypadku pasowało by wziąć poprawkę nowe kontra stare
Tył samochodu jest z zalozenia bardziej miękki niż przód, zwłaszcza w sedanach gdzie jest z tyłu spory bagaznik. Wiekszosc sily uderzenia poszła w tego merca, ale co z tego, skoro w bmw sie pewnie pogięła podłoga i bedzie do kasacji.
Kiedyś jechałem astrą f 93', zagapiłem się i walnąłem w dupsko forda focusa mk1, ja miałem do wymiany pas przedni, maske itp a focus poszedl do kasacji
Pół roku temu zatrzymały mi się na dupie 3 osobówki i tylko urwało mi zderzak..ale teraz jeżdzę pick-up'em
Kiedyś jechałem astrą f 93', zagapiłem się i walnąłem w dupsko forda focusa mk1, ja miałem do wymiany pas przedni, maske itp a focus poszedl do kasacji
Pół roku temu zatrzymały mi się na dupie 3 osobówki i tylko urwało mi zderzak..ale teraz jeżdzę pick-up'em
gowno prawda, widzialem akcje jak golfem gosciu w mercusia uderzyl i merc caly wgiety, a golf nic. Poprostu on jest sila ktora uderza, to tak jak z czlowiekiem, gdy bijesz kogos w twarz, to on ponosi wieksze straty...
ja z reguły widziałem sytuacje gdzie samochod uderzajacy w dupę drugiemu był rozjebany fest a ten co dostał praktycznie nic.
@babycow - nie wiem czy chodziłeś do gimnazjum, czy nie, ale może warto pomyśleć o powtórce, bo chyba nie do końca zrozumiałeś III zasadę dynamiki Newtona. Siły działające na samochody były identyczne. A w tym konkretnym przypadku, największy wpływ ma fakt, że BMW to samochód z nowoczesną konstrukcją i posiadający wielki silnik, a uderzał w bagażnik - taką wydmuszkę - starego merca
P.S. BMW to jedne z najlepszych samochodów, pomijając wygląd, bo to kwestia gustu, to jest luksusowy, świetnie wykonany, ma sportowe zacięcie i napęd na tył - czego chcieć więcej - jak chcecie to nazywajcie mnie dresem, ale zdania nie zmienię
P.S. BMW to jedne z najlepszych samochodów, pomijając wygląd, bo to kwestia gustu, to jest luksusowy, świetnie wykonany, ma sportowe zacięcie i napęd na tył - czego chcieć więcej - jak chcecie to nazywajcie mnie dresem, ale zdania nie zmienię
B-emki są zajebiste, ale ja jednak jestem zwolennikie Alfa Romeo. Te samochody mają klasę.
Kiedyś ojciec cofał starym Oplem Asconą i stuknął lekko w przód mercedesa
"beczki"(w123).Efekt? U nas pęknięty tylny klosz a merol pozbył się zderzaka, grilla,przedniego reflektora i ogólnie wygadał nieciekawie... Dużo zależy od miejsca uderzenia i %% zawartości rdzy w ogólnej masie całego auta
"beczki"(w123).Efekt? U nas pęknięty tylny klosz a merol pozbył się zderzaka, grilla,przedniego reflektora i ogólnie wygadał nieciekawie... Dużo zależy od miejsca uderzenia i %% zawartości rdzy w ogólnej masie całego auta
Gdzie jest BMWswap?! Jak to możliwe, że pod takim filmem jeszcze się nie wypowiedział ?!
CookieMonssster napisał/a:
Twierdzisz, że każde BMW jest takie jak mówisz? Przesada, więcej niż lekka. Poza tym ten luksus i sportowe zacięcie - tak to nie działa, jest albo sportowe zacięcie, albo luksus, albo kompromis między jednym i drugim. Kompromis, a nie 2w1, bo zwyczajnie się nie da. No chyba że "sportowe zacięcie" rozumiesz jako "dobre przyśpieszenie i Vmax", w takim razie nie mamy o czym rozmawiać.
W moim odczuciu każde BMW to ciężki kloc i tak się będzie prowadziło jeśli sam nic nie pomodzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów