polecam oberznie całości bez przewijania
polecam oberznie całości bez przewijania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak wyglądają umiejętności i stalowy układ nerwowy doprawione adrenaliną. Pewnie większość by się popłakała, zrzuciła winę na inny bolid, złe opony lub mechaników, ewentualnie daliby się ponieść emocją gdyby jednak wrócili na tor by znów z niego wypaść.
Kubica tak robił i robi teraz w rajdach. Winni byli wszyscy tylko nie on.
Tak wyglądają umiejętności i stalowy układ nerwowy doprawione adrenaliną. Pewnie większość by się popłakała, zrzuciła winę na inny bolid, złe opony lub mechaników, ewentualnie daliby się ponieść emocjom gdyby jednak wrócili na tor by znów z niego wypaść. To jest skill, a nie jakiś nieodpowiedzialny krul 13 letnich fanów motoryzacji, spuszczających się na widok e32, które widzą jadąc do szkoły na kiblu za pieniądze rodziców
ten opis wygląda jakbyś Ty sie zaraz miał spuścić.
Fajne Można takimi chyba było w Toca RD3 grać
Tak wyglądają umiejętności i stalowy układ nerwowy doprawione adrenaliną. Pewnie większość by się popłakała,[...]
Jak dla mnie to większy strach i adrenalina jest jechać jak "ostatni bohater mediów" po mieście niż w kółko po torze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów