Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pacjent zero

00:00
-00:12
Zgłoś
pfefe 2025-02-08, 22:09 2
To ten słynny amerykański dobrobyt
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-08, 22:27 3
pfefe napisał/a:

To ten słynny amerykański dobrobyt

To jest ten słynny Ptasiek

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-08, 22:36 7
Nic bardziej obrzydliwego dziś nie widziałem !!!!! Szczur latający spija z dzióbka szczura lądowego ...

K🤬a, p🤬le, pije dalej !!!!

Dziś imprezie u mnie. (specjalnie gości opuściłem by odpisać na powiadomienia z Sadola)

Wajt5a wajta wajta oooooooooooooo !!!!
Zgłoś
JoSeed 2025-02-08, 22:58 3
O w mordę... 🤢
Zgłoś
guliusz 2025-02-08, 23:52 1
Ciekawe czy od niego śmierdzi?
Zgłoś
JoSeed 2025-02-09, 0:25 1
guliusz napisał/a:

Ciekawe czy od niego śmierdzi?

Sądząc po ząbkach, raczej 🤔
Zgłoś
Nome 2025-02-09, 1:04 8
nienawidzę ludzi karmiących gołębie, ja karmie sikorki, wróble, czyżyki, dzięcioły, grubodzioby i dzwońce, to chyba wszystko co do mnie przylatuje, jak wystawiam karmiki na dwór, to jedna taka p🤬da wysypuje ziarno z kramików dla "gołąbków", prosiłam, żeby tego nie robiła, raz nie stać mnie na karmienie tych szczurów, bo wp🤬lają bez opamiętania, dwa, zaraz są awantury, że karmię gołębie, ja nie karmię, ale oczywiście wszystko na mnie, teraz latam z karmikami i chowam je po krzakach, żeby ta p🤬da ich nie znalazła, no po prostu koszmar, najchętniej przestałabym karmić ptaki, ale szkoda mi ich, bo bidulki głodne
zastanawiałam się już nad tym, żeby te j🤬e głąby jakoś ukatrupić, ale to chyba nie jest takie proste, nie mam doświadczenie w ukatrupianiu czegokolwiek

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Ciposzka 2025-02-09, 4:44 1
Biedne ptaki, zaraża się syfem od tego bezdomnego śmierdzącego żula
Zgłoś
O................ń 2025-02-09, 9:29 1
Kręcą "Kewin sam w Nowym Yorku 2"?
Zgłoś
Ryju1983 2025-02-09, 9:49
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nic bardziej obrzydliwego dziś nie widziałem !!!!! Szczur latający spija z dzióbka szczura lądowego ...
K🤬a, p🤬le, pije dalej !!!!
Dziś imprezie u mnie. (specjalnie gości opuściłem by odpisać na powiadomienia z Sadola)
Wajt5a wajta wajta oooooooooooooo !!!!

Jak tam tyle gości upchałes w tej piwnicy?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-09, 9:53
Ryju1983 napisał/a:

Jak tam tyle gości upchałes w tej piwnicy?

Moja piwnica ma pokoje
Zgłoś
Ryju1983 2025-02-09, 9:56 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Moja piwnica ma pokoje

To zmienia postać rzeczy a za muzę browar jak nic się należy 🍻
Zgłoś
paragon0 2025-02-09, 10:52 1
Nome napisał/a:

nienawidzę ludzi karmiących gołębie, ja karmie sikorki, wróble, czyżyki, dzięcioły, grubodzioby i dzwońce, to chyba wszystko co do mnie przylatuje, jak wystawiam karmiki na dwór, to jedna taka p🤬da wysypuje ziarno z kramików dla "gołąbków", prosiłam, żeby tego nie robiła, raz nie stać mnie na karmienie tych szczurów, bo wp🤬lają bez opamiętania, dwa, zaraz są awantury, że karmię gołębie, ja nie karmię, ale oczywiście wszystko na mnie, teraz latam z karmikami i chowam je po krzakach, żeby ta p🤬da ich nie znalazła, no po prostu koszmar, najchętniej przestałabym karmić ptaki, ale szkoda mi ich, bo bidulki głodne
zastanawiałam się już nad tym, żeby te j🤬e głąby jakoś ukatrupić, ale to chyba nie jest takie proste, nie mam doświadczenie w ukatrupianiu czegokolwiek

Co w ogóle jedzą szczury tzn gołębie? Chleb? Można by przygotować mieszankę ze smalcu, suchego chleba i trutki na szczury, ciekawe czy by podziałała? Chleb pokruszyć, trutkę zmiażdżyć na proch w moździeżu, zachowując wszelkie środki ostrożności, wrzucić do miski z chlebem i wmieszać w to smalec i porobić małe kulki. Nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem czy w ogóle coś takiego ptaki by ruszyły i czy w ogóle podziałało

Tak poza tym, to samodzielne trucie gołębi może Cię wpakować w kłopoty prawne, chyba lepszym wyjściem byłoby złożenie skargi na te latające k🤬y, ale pewnie i tak ją zignorują xD
Zgłoś
Nome 2025-02-09, 11:14 1
paragon0 napisał/a:

Co w ogóle jedzą szczury tzn gołębie? Chleb? Można by przygotować mieszankę ze smalcu, suchego chleba i trutki na szczury, ciekawe czy by podziałała? Chleb pokruszyć, trutkę zmiażdżyć na proch w moździeżu, zachowując wszelkie środki ostrożności, wrzucić do miski z chlebem i wmieszać w to smalec i porobić małe kulki. Nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem czy w ogóle coś takiego ptaki by ruszyły i czy w ogóle podziałało
Tak poza tym, to samodzielne trucie gołębi może Cię wpakować w kłopoty prawne, chyba lepszym wyjściem byłoby złożenie skargi na te latające k🤬y, ale pewnie i tak ją zignorują xD

problem z trutką jest taki, że inne ptaki też mogły by to złapać w dziób i się zatruć, albo zjeść takiego padniętego i też się zatruć, do tego trzeba chyba wiedzy i doświadczenia

ciężko jest z tymi gołębiami, bo niestety są ludzie, którzy muszą koniecznie karmić "gołąbki" i nie przetłumaczysz, niedaleko jest piekarnia a tuż obok ktoś karmi gołębie, syf, że głowa mała, wszędzie gówna, aż strach przechodzić, brzydziłabym się tam kupować

parę lat temu na Mokotowie była afera, że ktoś wytruł gołębie i przez jakiś czas był spokój, żeby mu się chciało jeszcze raz

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie