Za antyreklamę przereklamowanego znienawidzonego baru traktującego klientów jak idiotów i kłamliwie zwącego się restauracją . Duże piwo !
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
OpenStreetMaps napisał/a:
Za antyreklamę przereklamowanego znienawidzonego baru traktującego klientów jak idiotów i kłamliwie zwącego się restauracją . Duże piwo !
Winner!
Raz kupiłem to gówno. Nigdy więcej. Nie wiem kto to kupuje, ale najwyraźniej sporo ludzi, skoro przez tyle lat dalej mają ofercie.
Pies wybredny żul
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Tego gówna to nawet murzyny nie chcą żreć a gość to psu daje.....

Tzn też kiedyś rzuciłem psu kawałek "mięsa" z maca... nie naszczał , ale powąchał i poszedł dalej...
OpenStreetMaps napisał/a:
Poszedłeś do maka po obejrzeniu reklamy i się zdziwiłeś, że burger jednak nie smakuje jak w restauracji? Biedactwo.
podpis użytkownika

a się wam k🤬a ulało, sami k🤬a bio eco wp🤬lacze mleka sojowego , część pewnie migdałowego i to sami migdały doją że by być pewnym że jest koszerne