📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Coś mi się wydaje że jeszcze rok temu skakała po murzyńskim bolcu
Ta skośna pani dobrze prawi <3
JanJankowski napisał/a:
Holy shit. Że tez nikt z niggersów nie zamknął jej głupiej mordy. Stupid White cunt!😁
White? Z białego to ma tylko kolor włosów. Po prostu dawno CH.. w ustach nie miała i się zbulwersowała, jak to tak dalej może być
skośne i murzyny się nienawidzą... ale skośna miała rację ta czarna to jego vagina, czyli pochwa, w wolnym tłumaczeniu worek na spermę...
Gruba świnia, ale popieram to, co mówi. W nagrodę mógłbym ją nawet bzyknąć. Co prawa z zamkniętymi oczami z obrzydzenia, ale co tam, poświęciłbym się w imię białej idei.
Nie rozpędzaj się tak bo jeśli bez skrępowania mówi o "Niggas", to pewnie jeszcze większy wstręt czuje do "Pollack".
Łajt, blak to rozumiem, ale ona mówiła wadżajna to o co jej chodziło? 🤔
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów