Gó*no czuwają....
Podczas gdy oni bawią się z jednymi, na druga stronę są przepychane dziesiątki innych.
O busach pełnych małp jadących ze wschodniej granicy, czy małpack przepychanych z zachodu, juz nawet nie wspominam....
Reasumując, to tylko video dla jełopów, żeby mysleli, że WOJSKO CZUWA.....
A na końcu wszyscy przylatują na smokach i r🤬ają Ci matkę

A na końcu wszyscy przylatują na smokach i r🤬ają Ci matkę
cudowne zakończenie!
" [...]funkcjonariusze zatrzymali na granicy z Litwą pięciu Irakijczyków, którzy mają na ciele "ślady przemocy z użyciem broni palnej oraz ugryzień przez psy". "
" Nie są mi znane żadne informacje o jakichkolwiek ekscesach, które miałyby miejsce na Litwie lub na granicy litewsko-białoruskiej – powiedziała dziennikarzom premier Ingrida Szimonyte"
https://tvn24.pl/swiat/bialorus-obwinia-litwe-o-smierc-mezczyzny-w-poblizu-granicy-litwa-odpowiada-na-zarzuty-st5165726
I teraz tylko fotoszopem dodać kałuże krwi i niech idzie w świat.
Zrób tak 😂 zawsze jakiś krok

Ale dlaczego ten film jest poucinany? Ja chce widzieć całość…
Dowiesz się tylko, że pogranicznicy robią za ich taksówkarzy. Ot co.
Wyj🤬i ich do dziury? Nie.
zostawili na miejscu? Nie.
Więc zabrali ze sobą i brudasy już osiągnęły cel. A powinni ich odj🤬 na miejscu w samoobronie swojej i naszej.
Tchórze.
To są jednak szkodliwi uchodcy do piachu z nimi widać że pani Ostaszewska i holand zmieniły ton

Teraz mur jest słuszny
Gó*no czuwają....
Podczas gdy oni bawią się z jednymi, na druga stronę są przepychane dziesiątki innych.
O busach pełnych małp jadących ze wschodniej granicy, czy małpack przepychanych z zachodu, juz nawet nie wspominam....
Reasumując, to tylko video dla jełopów, żeby mysleli, że WOJSKO CZUWA.....
WOPiści robią co mogą, na co pozwala ich liczebność, wyposażenie i przepisy prawa. Ciekaw jestem jakie usprawnienia byś zaproponował mając na uwadze wymienione ograniczenia.