Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:21
Pokrywa
krystek94 • 2025-01-14, 12:48
Do wypadku doszło na terenie zakład przemysłowego we wsi Nowonikołajewskij (Tatarstan).
Zerwanie pokrywy pojemnika z lakierem pod ciśnieniem. Poszkodowany 35-letni mężczyzna, który naprawiał silnik, trafił do szpitala z obrażeniami.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cocktajl 2025-01-14, 12:53 7
Ja nie wiem, skąd wy macie tyle gówna z kacapii albo innego pizdostanu?
Zgłoś
Czekoladowy_książe 2025-01-14, 13:17 2
cocktajl napisał/a:

Brak zapoznania z BHP, teoria ruskiego miru i jego pochodne Iq hinduskiego gówna masa tanich kamer w miejscach publicznych/pracy materiałów od groma
Zgłoś
JoSeed 2025-01-14, 13:28 2
Prawie jak wok
Zgłoś
JG800 2025-01-14, 13:53
Deklem w dekiel... deklowi.
Zgłoś
~REsadER 2025-01-14, 14:24
w Tatarstanie sylwester dalej trwa...
Zgłoś
Siriuz 2025-01-14, 16:00 3
cocktajl napisał/a:

Od wybuchu wojny taki zlew. Część wrzucają pewnie Ukraińcy.
Ponad to ponieważ należymy do bloku zachodniego, to u nas można zostać pociągniętym do odpowiedzialności za nieautoryzowane publikowanie takich treści z zachodu, ale to co dzieje się za wschodnią granicą to chuj. Takie tam uznaniowe podejście do prawa. Mamy paragraf na publiczne znieważenie głowy obcego państwa, ale po wybuchu wojny prokuratura ma to w dupie i każdy od kundla przez celebrytów po polityków jedzie po Putinie w publicznych mediach.
Zgłoś
iym03860 2025-01-14, 16:11
mało brakowało do gruz 200
Zgłoś
gdfgdf 2025-01-14, 16:12 2
Siriuz napisał/a:

ale po wybuchu wojny prokuratura ma to w dupie i każdy od kundla przez celebrytów po polityków jedzie po Putinie w publicznych mediach.

Dokładnie, każdy jedzie po Putinie a to nie jest na prawdę zły człowiek i by było nam dobrze, w jego obozie, to nie, trzeba było iść na zachód, to macie teraz pełno popielatych, gejostwa, niedługo trzeba będzie cipkę Urszuli lizać, będzie losowanie i ten kto wylosowany w EU danego dnia liże psiochę, ciekawe jak wam się to spodoba wszystko, dalej będziecie na Zandberga głosować kurwa ja już nie mam siły na to wszystko ide zwalić
Zgłoś
Antebot 2025-01-14, 16:12 1
Zaniedbania w BHP to mój ulubiony temat Zwłaszcza z indyjskich i chińskich gównofabryk. Szkoda że nie ma osobnego działu z tym pierdolnikiem i innymi katastrofami budowlanymi

...
Zgłoś
solltys 2025-01-14, 16:48
Siriuz napisał/a:

Od wybuchu wojny taki zlew. Część wrzucają pewnie Ukraińcy.
Ponad to ponieważ należymy do bloku zachodniego

Jesteś z rosji czy ukrainy że należysz do bloku wschodniego?
Zgłoś
illusion 2025-01-14, 17:03
Dekiel
Deklowi
Deklem
Zgłoś
dominik666 2025-01-14, 17:24 4
gdfgdf napisał/a:

Dokładnie, każdy jedzie po Putinie a to nie jest na prawdę zły człowiek i by było nam dobrze, w jego obozie, to nie, trzeba było iść na zachód, to macie teraz pełno popielatych, gejostwa, niedługo trzeba będzie cipkę Urszuli lizać, będzie losowanie i ten kto wylosowany w EU danego dnia liże psiochę, ciekawe jak wam się to spodoba wszystko, dalej będziecie na Zandberga głosować kurwa ja już nie mam siły na to wszystko ide zwalić

No to wypierdalaj do moskwy cwelu.
Zgłoś
Karboksylator 2025-01-14, 18:06
w usa by został milionerem, a tak po l4 do roboty i potrącą mu z pensji za nie złapanie dekielka
Zgłoś
Siriuz 2025-01-14, 18:27 2
solltys napisał/a:

Jesteś z rosji czy ukrainy że należysz do bloku wschodniego?

dominik666 napisał/a:

No to wypierdalaj do moskwy cwelu.

Nie zesrajcie się Ukraińcy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem