📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niby rudy to by pasowało, ale wiemy też, że miał mikropenisa, więc to nie on
Podobało mu się, bo aż klasnął z radości.
Teraz patrząc co na sadola wrzucają to zdecydowana większość nie wie o kim mowa. A Bongmana podobno w Argentynie widziano w stroju borata.
Bongman do NL wyjechał, kiedyś mi pisał z nowego nicka ale teraz nie wiem co się z nim dzieje. Bong brachu, jak żyjesz to się odezwij na PW!
Teraz łapie kraby na żywego robaka.
Naprawdę myślisz, że sobie polepszył?
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Najlepsze jest to ze przez bongmana to ja sie tutaj znalazłem bo go co nie co znałem jak jeszcze mieszkałem w sosnowcu. Ale nie lubie o tym mówić z pewnych powodów
mygyry napisał/a:
Niby rudy to by pasowało, ale wiemy też, że miał mikropenisa, więc to nie on
skąd to wiesz? Robiłeś mu loda czy ki chuj?
A tak w ogóle to gdzie ta franca Bongman? Nie widziałem go tutaj już bardzo długo. Jakiś krab go zeżarł czy jak?
suchy80 napisał/a:
A tak w ogóle to gdzie ta franca Bongman? Nie widziałem go tutaj już bardzo długo. Jakiś krab go zeżarł czy jak?
w maju się logował
Halman napisał/a:
Najlepsze jest to ze przez bongmana to ja sie tutaj znalazłem bo go co nie co znałem jak jeszcze mieszkałem w sosnowcu. Ale nie lubie o tym mówić z pewnych powodów
Oj biedaczek... Bongman cię zostawił.
W sumie to nikogo nie interesują wasze prywatne sprawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów