📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby rudy to by pasowało, ale wiemy też, że miał mikropenisa, więc to nie on
jbone napisał/a:
bongman-klasyka wielu młodych nawet nie wie o kim mowa.
Teraz patrząc co na sadola wrzucają to zdecydowana większość nie wie o kim mowa. A Bongmana podobno w Argentynie widziano w stroju borata.
Bongman do NL wyjechał, kiedyś mi pisał z nowego nicka ale teraz nie wiem co się z nim dzieje. Bong brachu, jak żyjesz to się odezwij na PW!
phrontch napisał/a:
Jak widzicie, Bongman żyje, i ma się świetnie
Teraz łapie kraby na żywego robaka.
Naprawdę myślisz, że sobie polepszył?
No to napisz o kim mowa,bo sam nie wiem.Jestem tutaj od kilku lat,ten temat się przewija,ale nikt tego jeszcze nie podsumował
Najlepsze jest to ze przez bongmana to ja sie tutaj znalazłem bo go co nie co znałem jak jeszcze mieszkałem w sosnowcu. Ale nie lubie o tym mówić z pewnych powodów
mygyry napisał/a:
Niby rudy to by pasowało, ale wiemy też, że miał mikropenisa, więc to nie on
skąd to wiesz? Robiłeś mu loda czy ki chuj?
A tak w ogóle to gdzie ta franca Bongman? Nie widziałem go tutaj już bardzo długo. Jakiś krab go zeżarł czy jak?
suchy80 napisał/a:
A tak w ogóle to gdzie ta franca Bongman? Nie widziałem go tutaj już bardzo długo. Jakiś krab go zeżarł czy jak?
w maju się logował
Halman napisał/a:
Najlepsze jest to ze przez bongmana to ja sie tutaj znalazłem bo go co nie co znałem jak jeszcze mieszkałem w sosnowcu. Ale nie lubie o tym mówić z pewnych powodów
Oj biedaczek... Bongman cię zostawił.
W sumie to nikogo nie interesują wasze prywatne sprawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów