Całkiem udana prowokacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta, pierdolną typa na glebe a potem niby mu powiedzial że to fejk? bicz plz
Omg... Takiego tajniaka przecież można rozpoznać w mgnieniu oka... A wtedy zacząć go wkręcać. Pewnego dnia podszedł do mnie i do kumpla tajniak który się pyta czy mamy "coś do wąchania". Kumpel zaprzeczył. Rozczarowany piesio zaczął wypytywać o marijuanen. Powiedziałem że mam drzewko w piwnicy. 5 minut później wpierdalają mi się do piwnicy psy. Jakież to rozczarowanie zauważyłem na ich twarzach gdy powiedziałem że mam na myśli tylko choinkę ... Kumpel dwie godziny skręcał się ze śmiechu
Głos ma jak pedał, posture jak ciota, czy odwrotnie, a gimby i tak portkami trzepią... Buahaha... dobrze tak skurwiałym gnojkom, więcej takich akcji, może ta hołota się w końcu czegoś nauczy!
Filmik leci do prokuratury jako dowód. Podszywanie sie pod funkjonariusza policji.
Mam nadzieję, że dostanie nauczkę teraz.
Mam nadzieję, że dostanie nauczkę teraz.
Jak taki lamus na ulicy podchodzi z takim pytaniem to w najlepszym wypadku mówi sie do niego "spierdalaj ćwoku". Albo ten filmik to jeden wielki fake albo gimbusy dzisiejsze sa tak tępe, że koniec świata blisko.
@Gharotief
Stawiam piwo, że prokuratora położy takiego wielkiego chuja na twoje zgłoszenie.
Jakby nie mieli co robić ważnego.
Stawiam piwo, że prokuratora położy takiego wielkiego chuja na twoje zgłoszenie.
Jakby nie mieli co robić ważnego.
dzieciaki dają policji przykład jak należy sie z nimi obchodzić. wystarczy podejść, zapytać, gówniarze od razu sprzedadzą każdego razem z matką i ojcem
Oni działają lepiej niż panowie policjanci.
Piwo leci, uśmiałem się!
Piwo leci, uśmiałem się!
@dzarul
Za podszywanie się nie ma paragrafu, ale za wykonywanie czynności należących do funkcjonariusza - owszem
Za podszywanie się nie ma paragrafu, ale za wykonywanie czynności należących do funkcjonariusza - owszem
Mam nadzieję że dobiorą im się do dupy za podawanie się za funkcjonariuszy. Wszyscy zaczniemy się podawać za takich to już na nikim nie zrobi wrażenia taka akcja. Skuteczność działań prawidziwej policji spadnie do 0. Tak czy siak śmiesznie się tłumaczyły smarkacze, jak im gadka zmiękła po usłyszeniu że radiowóz jedzie.
tyle polotu co u adminów cieciów
Zajebiste szczególnie jak słychać te łamiące się głosy pod koniec. Piwo za gnębienie GIMBUSÓW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów