Całkiem udana prowokacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pomijając humorystyczną stronę tego filmu (4 beki na minutę) żenujący widać tu poziom znajomości swoich praw obywatelskich, co z pewnością polucjanci wykorzystują i dlatego jest to śmieszne i straszne zarazem, fajnie, że ktoś to pokazał
I dobrze debilom, szkoda że nie prawdziwy tajniak, jak sie rozgaduje wszystkim o wszystkim to przez takich osłów są problemy, piwko dla chłopaków!
Tez kiedys miałem taka sytuacje że typek do mnie czy mam "kokę" załatwić. Uśmiałem sie i odszedłem
co za ciul obcemu cokolwiek załatwia, to jest podstawowa zasada i to od małolata wiem, a on jest tak wiarygodny jak nobel barracka
Jak dla mnie to nie tępak, tylko gimbus bez honoru, który się zmiesza sam z błotem, żeby to tylko odkręcić.
ahaha, pamietam jak do mnie podeszlo dwoch lysych po 2m, i z tekstem, ze kupia zielone, daja duzo...
@up
My tu o filmiku a ty pierdolisz co ci się śniło..
My tu o filmiku a ty pierdolisz co ci się śniło..
Ciekaw jestem co by było gdyby pod koniec brał od nich kasę za to, że ich puszcza wolno.
Art. 227. Kodeks Karny
Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Mariano Mexicano
no kurwa, do kołchozu ich!
Albo kula w łeb, toż to gorsze niż trynkiewicz!
no kurwa, do kołchozu ich!
Albo kula w łeb, toż to gorsze niż trynkiewicz!
Miałem podobną akcję... Z kumplem często spotykaliśmy się w Tesco, flaszka i do pobliskiego lasku, gdzie wszyscy chodzili doić alko, można było spokojnie drzeć pijackiego ryja, więc wizyty w lesie były rytuałem. Byliśmy przepici, więc tym razem zabraliśmy napoje bez volta do lasu. Stoimy gadamy, i nagle podjeżdża leśną drogą "trapez", 3 takiego nieciekawego z ryja chłopa i się pytają czy mamy jakieś jaranie... Ja popijając sok czy jakieś inne chuj wi co na kaca mówię, że chlejemy tylko wódę. Popatrzyli, że faktycznie jacyś tacy nie wyraźni i odjechali . No na pewno ciężko było się skapnąć, że to szczekusie jechały . Punkt im się należy, że kulturalnie zapytali, zamiast od razu spr. zawartość kieszeni.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów