📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Co to za gówno? I ten zawodzący zjeb w tle?
Chuj tam kiedyś to były dymy a derby Krakowa to była strefa wojny.... Codziennie ktoś na SOR zajeżdżał z dziurą po nożu w dupie .... Tak dźgali w dupę ale potem Cracovii odiebało i zaczęli biegać z maczetami ...
Nienawidzę tak samo psów,jak i tych zjebów kiboli. Ale łap browara za moje kochane Katowice!
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
smc napisał/a:
Widok policjanta z wąsem na meczu... To były czasy
Haha! Czasy to były, jak policja mogła bez skrupułów chołotę pałkami napierdalac i jebac do nich z gumy.
Teraz każdy ma telefon, na stadionach monitoring i spokój, a tak to z tych ujęć można było pomarzyć o identyfikacji, oj działo się.
silwerbalk napisał/a:
Chuj tam kiedyś to były dymy a derby Krakowa to była strefa wojny.... Codziennie ktoś na SOR zajeżdżał z dziurą po nożu w dupie .... Tak dźgali w dupę ale potem Cracovii odiebało i zaczęli biegać z maczetami ...
Tak, pamiętam to zjebanie umysłowe...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów