Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem czy sie probowal wyturlac stamtąd
Przeciez ameryka to stan umyslu wiec nic dziwnego, wrecz powinien wedlug jego IQ uzyc siebie jako klin pod kolo
Taki hejt na ameryke z pozycji polaka to chyba nie za bardzo na czasie co ? Wystarczy obejrzec odcinki matura to bzdura zeby zauwazyc ze polacy pod wzgledem wiedzy i IQ tak bardzo od nich nie odstaja , poza tym technologicznie mozemy im ssac jajka , nie wspominajac o tym ze sa super mocarstwem i maja uczelnie na swiatowym poziomie
Taki hejt na ameryke z pozycji polaka to chyba nie za bardzo na czasie co ? Wystarczy obejrzec odcinki matura to bzdura zeby zauwazyc ze polacy pod wzgledem wiedzy i IQ tak bardzo od nich nie odstaja , poza tym technologicznie mozemy im ssac jajka , nie wspominajac o tym ze sa super mocarstwem i maja uczelnie na swiatowym poziomie
Głupim i tak nie wytłumaczysz.
Dobrze rzeczesz, bo "lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć" i "mądrego, to aż miło posłuchać'.
Z naciskiem na "posłuchać", bo z przymiotnikiem "polacy" to chłopie pojechałeś po bandzie, z wielką "ameryką" też.
Mam nadzieję, że przez pomyłkę, a nie z braku szacunku.
Nie jestem żadnym nacjonalistą, przesadnym patriotą, ani Miodkiem, ale w oczy kole.
O znaki diakrytyczne się nie czepiam, bo mi wisi czy ktoś robi, na ten przykład: łaskę czy laskę.
Pozdrawiam.
Nie próbujcie tego w domu? No raczej nie trzyma się auta w pokoju.
to pa na typa:)
,,Matura to bzdura,, wybiera najgłupszych tobie podobnych i montuje z tego filmiki dla takich pelikanów jak ty co wszystko łykają. Łameryka jest super, ma rambo i strażnika teksasu:-)
true, przeciez nie beda do odcinka wybierac madrych i prawidlowych odpowiedzi, bo by funu nie bylo
Jak miałbym tak zjebany jak Twój tok myślenia, biorąc za wzór "matura to bzdura" to mógłbym powiedzieć na podstawie seriali typu "policjanci i policjantki" że nasza skurwiała policja to formacja najlepsza w Europie, a może i na świacie.
,,Matura to bzdura,, wybiera najgłupszych tobie podobnych i montuje z tego filmiki dla takich pelikanów jak ty co wszystko łykają. Łameryka jest super, ma rambo i strażnika teksasu:-)
Głupoty opowiadasz. Przez kilkadziesiąt lat tłumaczę ludziom, że matura to bzdura, a gdy twierdzą, że jest inaczej to zaczynam zadawać pytania z zakresu matmy, chemii, biologii, z polskiego, fizyki nigdy nie rozumiałem, więc nie pytam. Zawsze jest wielkie zdziwko, że w głowie niewiele zostało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów