Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
film o tym powinni nakręcić
Czyli dzieciak przegrał zabawę w ding dong i zamiast pogodzić się z przegraną, poleciał na skargę do rodziców. Ci zamiast pogodzić się z przegraną syna, poszli na policję, gdzie właściciel Audi dostał, nie wiedzieć czemu karę. Rodzice jeszcze mieli problem, że nie postawiono mu zarzutów... Słaba ta gra, wygrywasz a musisz płacić za niedoj🤬ie dziecka i jego rodziców.
przeciez typ ewidentnie z premedytacja wjechal w dzieciaka

Czyli dzieciak przegrał zabawę w ding dong i zamiast pogodzić się z przegraną, poleciał na skargę do rodziców. Ci zamiast pogodzić się z przegraną syna, poszli na policję, gdzie właściciel Audi dostał, nie wiedzieć czemu karę. Rodzice jeszcze mieli problem, że nie postawiono mu zarzutów... Słaba ta gra, wygrywasz a musisz płacić za niedoj🤬ie dziecka i jego rodziców.
Z ciekawości wlazłem na link podany w źródle żeby zorientować się o czym piszesz i jednak ze słusznym przeczuciem mogę potwierdzić, że jedynym kto ma w tej kwestii niedoj🤬ie jesteś właśnie ty... C🤬j wie o co ci chodzi.
Z ciekawości wlazłem na link podany w źródle żeby zorientować się o czym piszesz i jednak ze słusznym przeczuciem mogę potwierdzić, że jedynym kto ma w tej kwestii niedoj🤬ie jesteś właśnie ty... C🤬j wie o co ci chodzi.
Na starość wnuczek zrobi ci pranka i odłączy butle z tlenem, ty się wk🤬isz, przyjebiesz mu laską, a on będzie oczekiwał, że policja postawi ci zarzuty i wsadzi do więzienia na ostatni rok twojego żałosnego życia.
I taki prank to mi się podoba

przeciez typ ewidentnie z premedytacja wjechal w dzieciaka
Dzieciak miał z prawej strony ustąpić bonto skrzyżowanie równorzędne
Skopał by mu dupę na posesji nie byłoby sprawy. Ten stary c🤬j głupszy od młodego. Zabiłby gnoja za dzwonienie do drzwi.

Wystarczy zblendować 2 śledzie z cebulką, dolać porannym szczochem i odstawić na 2 dni w słoiku
Potem chlusnąć w pysk takiemu. Zero wydzwaniania od chyba 7 lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie