Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tommit 2025-01-17, 23:39 7
Czyli dzieciak przegrał zabawę w ding dong i zamiast pogodzić się z przegraną, poleciał na skargę do rodziców. Ci zamiast pogodzić się z przegraną syna, poszli na policję, gdzie właściciel Audi dostał, nie wiedzieć czemu karę. Rodzice jeszcze mieli problem, że nie postawiono mu zarzutów... Słaba ta gra, wygrywasz a musisz płacić za niedoj🤬ie dziecka i jego rodziców.
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-01-18, 0:45 14
@up, Dostał grzywnę, ale nie zarzuty. Więc policja była dla niego wyrozumiała.
Zgłoś
wojtas09999 2025-01-18, 0:54 3
Dla wyjaśnienia sprawy dzieciak zrobił pranka dziadkowi zadzwonił dzwonkiem w jego drzwi i sp🤬olił . A dziadek się wk🤬ił zaczął go gonić autem z tego powodu i chciał go rozjechać . Po czym tłumaczy się że jego rower jest nielegalny i zrobił to bo ktoś mu wydzwania do drzwi ciągle .
Zgłoś
Prosty 2025-01-18, 1:18 9
Mały sk🤬ysynek. A typ mu powinien jeszcze w ten glupi łeb jebnac. Pranksterzy zasrani
Zgłoś
Nome 2025-01-18, 1:37
siedział sobie facet spokojnie w swojej piwnicy, usłyszał dzwonek do drzwi i myślał, że przyszła do niego Analna Księżniczka o której marzył, pomyślał, że marzenia się spełniają, jak się bardzo ich pragnie, pobiegł do drzwi i zobaczył że jego księżniczka ucieka na rowerze... więc pobiegł, albo raczej pojechał za marzeniem...
film o tym powinni nakręcić
Zgłoś
Maniecky 2025-01-18, 2:24 3
Ogolnie te male australijskie k🤬ie sa bardzo rozwydrzone i wk🤬iajace ...zupelnie inny poziom zdupienia niz u naszych zetek. Mysle ze z braku pokoleniowych traum wojennych, dobrej gospodarki i ladnej pogody poprzewracalo im sie w dupach XD
Zgłoś
koko69 2025-01-18, 2:33 25
tommit napisał/a:

Czyli dzieciak przegrał zabawę w ding dong i zamiast pogodzić się z przegraną, poleciał na skargę do rodziców. Ci zamiast pogodzić się z przegraną syna, poszli na policję, gdzie właściciel Audi dostał, nie wiedzieć czemu karę. Rodzice jeszcze mieli problem, że nie postawiono mu zarzutów... Słaba ta gra, wygrywasz a musisz płacić za niedoj🤬ie dziecka i jego rodziców.

przeciez typ ewidentnie z premedytacja wjechal w dzieciaka
Zgłoś
b................m 2025-01-18, 3:30 7
tommit napisał/a:

Z ciekawości wlazłem na link podany w źródle żeby zorientować się o czym piszesz i jednak ze słusznym przeczuciem mogę potwierdzić, że jedynym kto ma w tej kwestii niedoj🤬ie jesteś właśnie ty... C🤬j wie o co ci chodzi.
Zgłoś
turor 2025-01-18, 5:32 10
bambinizm napisał/a:

Z ciekawości wlazłem na link podany w źródle żeby zorientować się o czym piszesz i jednak ze słusznym przeczuciem mogę potwierdzić, że jedynym kto ma w tej kwestii niedoj🤬ie jesteś właśnie ty... C🤬j wie o co ci chodzi.

Na starość wnuczek zrobi ci pranka i odłączy butle z tlenem, ty się wk🤬isz, przyjebiesz mu laską, a on będzie oczekiwał, że policja postawi ci zarzuty i wsadzi do więzienia na ostatni rok twojego żałosnego życia.

I taki prank to mi się podoba
Zgłoś
_I_ 2025-01-18, 8:17
koko69 napisał/a:

przeciez typ ewidentnie z premedytacja wjechal w dzieciaka

Dzieciak miał z prawej strony ustąpić bonto skrzyżowanie równorzędne
Zgłoś
sebol80 2025-01-18, 8:21
Zamknąć dziada z aboryganami w jednej celi
Zgłoś
TheMelon 2025-01-18, 10:03 3
Nie wierze jak czytam te komentarze, codziennie was w ch.... robią w Internecie i w życiu prywatnym i nic z tym nie robicie a młody w dzwonek kliknął i uważacie że dziadek go potrącić. Od tego jest policja jak chciał zgłosić sprawę. Skubany musi mieć niezły analizator w głowie jak potrafił ocenić nielegalność roweru a potrącanie dziaciaka jest legalne jak rozumiem
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-18, 10:45 2
tommit napisał/a:

Skopał by mu dupę na posesji nie byłoby sprawy. Ten stary c🤬j głupszy od młodego. Zabiłby gnoja za dzwonienie do drzwi.
Zgłoś
F................n 2025-01-18, 12:04 1
Też miałem wydzwanianie domofonem dla żartów.
Wystarczy zblendować 2 śledzie z cebulką, dolać porannym szczochem i odstawić na 2 dni w słoiku
Potem chlusnąć w pysk takiemu. Zero wydzwaniania od chyba 7 lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem