Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam 90% spoleczenstwa ma srednia albo mniej iq niz w afryce...

Troje na łódce, jedno z kamerą i żadnego w samochodzie. Poziom debilizmu typowy dla ameryki
co?
co?
Faktycznie, był tam w środku jakiś makak.
Poprawiam się. W samochodzie nie zostawili nikogo inteligentnego

Hameryka
Tam 90% spoleczenstwa ma srednia albo mniej iq niz w afryce...
Po pierwsze IQ o niczym nie świadczy. Po drugie mają takie same IQ jak Europa. Więc ichnie murzyny są na Twoim poziomie. Boli, ale prawda. Może nawet większe bo Ty tracisz czas na sadisticu a tam się zdarza mądry murzyn lekarz, polityk albo naukowiec...
Ale ja nie o tym... To nie ma nic wspólnego z inteligencją. Oni tam po prostu nie mają dobrych szkoleń na prawo jazdy i jeżdżą jak Polacy w latach 90-tych. Dodajmy do tego jeszcze że mają te wielkie auta w których często i gęsto nie mają tych takich śmiesznych lusterek co wystają na pół metra to z takiej "ciężarówki", więc średnio coś widać jak się cofasz.
Po pierwsze IQ o niczym nie świadczy. Po drugie mają takie same IQ jak Europa. Więc ichnie murzyny są na Twoim poziomie. Boli, ale prawda. Może nawet większe bo Ty tracisz czas na sadisticu a tam się zdarza mądry murzyn lekarz, polityk albo naukowiec...
Ale ja nie o tym... To nie ma nic wspólnego z inteligencją. Oni tam po prostu nie mają dobrych szkoleń na prawo jazdy i jeżdżą jak Polacy w latach 90-tych. Dodajmy do tego jeszcze że mają te wielkie auta w których często i gęsto nie mają tych takich śmiesznych lusterek co wystają na pół metra to z takiej "ciężarówki", więc średnio coś widać jak się cofasz.
Czegos sie nażarł?
Na c🤬j mu lusterka do cofania na plazy? Ale ok, dla przyp🤬alania sie o lusterka, to pickupy maja szybe tylna. Tu tylko i wylacznie INTELIGENCJA zawinila. W sumie jej brak.
Jak Ci smutno wlacz sobie trzaskowskiego zjeba z biedroniem i smaruj czarna kolbe.
Jebac ciemniejszych kolorwych. Tfu.
Pokaż tego mądrego murzyna lekarza, polityka albo naukowca.
Małpy od ponad 200 lat są w USA.
Jedyne co wynaleźli to crack, aids i hiv.
Odkrywca dna udowodnił że smoluchy są tempe i za to został okradziony z tytułów bodajże.
Gdyby twoja teoria była chociaż w 1% prawdziwa kraje Europy zachodniej zyskały by na pontoniarzach. Co jest oczywistym kłamstwem.
Jak Ci smutno wlacz sobie trzaskowskiego zjeba z biedroniem i smaruj czarna kolbe.
Człowiek całe życie faworyzował korwina czy narodowców a tu jakiś debil o przezwisku CrookerS będzie mi mówić że mam coś wspólnego z Czaskowskim albo matkobijcą

Pokaż tego mądrego murzyna lekarza[...]

[...], polityka [...]
en.wikipedia.org/wiki/Category:African-American_men_in_politics
[...] albo naukowca.

Małpy od ponad 200 lat są w USA.
Jedyne co wynaleźli to crack, aids i hiv.
Po pierwsze kokainę wymyślił Niemiec.
Po drugie nie da się wymyślić AIDS bo to jest skutek HIV.
Po trzecie HIV nikt nie wynalazł tylko sam zmutował.
Po czwarte te trzy punkty powyżej świadczą o tym Twoja wiedza jest gorsza niż murzynów w Afryce, więc wpierw spróbuj osiągnąć ich poziom a dopiero potem próbuj czuć się lepszym.
Odkrywca dna udowodnił że smoluchy są tempe i za to został okradziony z tytułów bodajże.
Znowu. Mniej wiesz niż wielu murzynó z Afryki a robisz z siebie prawdziwego ubermensha...
Odkrywca DNA nie został ograbiony z niczego bo mówił coś o murzynach a po prostu dostało mu się bo bez pozwolenie użył wyników innego naukowca od krystalografii do określenia struktury DNA. Ale ty jesteś jak niektóre murzyny i Ci pewnie nie przeszkadza że komuś coś ukradł, no nie...?
Gdyby twoja teoria była chociaż w 1% prawdziwa kraje Europy zachodniej zyskały by na pontoniarzach. Co jest oczywistym kłamstwem.
Ten tekst nie ma sensu bo p🤬lisz coś trzy po trzy snując jakieś hopotezy że uważam ich za wybitnych więc ich obecność powinna natychmiast sktutkować skokiem rozwoju w Europie. Nic takiego nie napisałem. Ci pontoniarze to zwykli przeciętni ludzie. Jak Ty. Miliony takich debili jak Ty żyje w Polsce i nie powoduje jakiegoś zbytnio wybitnego rozwoju Polski więc miliony tych przeciętnych pontoniatrzy też tego nie zmienia.
Człowiek całe życie faworyzował korwina czy narodowców a tu jakiś debil o przezwisku CrookerS będzie mi mówić że mam coś wspólnego z Czaskowskim albo matkobijcą
Ok, szanuje za poglady polityczne, lecz wyczuwam fascynacje czarnym lądem.
Placisz na murzyna adoptowanego co mieszka w Dusseldorfie?
Ok, szanuje za poglady polityczne, lecz wyczuwam fascynacje czarnym lądem.
Placisz na murzyna adoptowanego co mieszka w Dusseldorfie?
Nie. Po prostu nie jestem sfrustrowanym sadisticowym Polskim nieukiem któremu się wydaje że jest lepszy z racji koloru skóry bo skończył edukacje jak podstawówce jak Ty i który nie wie do czego stosuje się testy IQ, czym są limitowane i jak bardzo trzeba być niedouczonym żeby myśleć że wyniki IQ można porównywać pomiędzy różnymi szerokościami geograficznymi.
A jak będziesz mi tu zaraz jak jeszcze więszy nieuk p🤬lił że murzyni są głupi bo nie zbudowali żadnego większego państwa w Afryce zanim zdążylismy ich podbić to zapraszam do lektury książek typu Why the West Rules―for Now: The Patterns of History, and What They Reveal About the Future gdzie autor wyjaśnia znaczenie szerokości geograficznych i klimatu, obecności roślin które można zacząć hodować oraz obecności zwierząt kóre można udomowić.
Jeśli myślisz że jesteś fajny bo jesteś polaczkiem z Polski co nawet nie AI nie może zrobić bo za głupi jesteśmy na to i wiecznie będzie robić u Niemca w fabryce albo pisać komuś programy dopóki nie przeniosą firmy do tańszych Indii, to pora się wziąć za naukę i zrozumieć świat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie