📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Murgrabia napisał/a:
Bardzo dobrze, się nauczy nosić kakask
i spadochron oraz drabine, żeby wyjść z kratera jaki zrobi lądując
Jak dla mnie to operator podnośnika teleskopowego. A bardziej pro to
Się to podest ruchomy nazywa. Widziałaś kiedyś dźwig? to masz poniżej. Bustera i wywrotkę bez imienia.
Kowboy z niego beznadziejny. Na rodeo się nie nadaje.
1. Szelki
2. Kask
Obowiązkowo
Zdarzyło mi się na tym pracować (posiadam uprawnienia na podesty ruchome przejezdne wolnobieżne), przy wysuniętym ramieniu wysuwają się łapy oporowe i prędkość jest bardzo ograniczona, ale długie ramię potęguje wszelkie nierówności na drodze. Z tego względu jazda powinna się odbywać przy zsuniętym ramieniu, a kosz powinien być ustawiony na tyle wysoko, żeby widoczność była jak najlepsza.
2. Kask
Obowiązkowo
Zdarzyło mi się na tym pracować (posiadam uprawnienia na podesty ruchome przejezdne wolnobieżne), przy wysuniętym ramieniu wysuwają się łapy oporowe i prędkość jest bardzo ograniczona, ale długie ramię potęguje wszelkie nierówności na drodze. Z tego względu jazda powinna się odbywać przy zsuniętym ramieniu, a kosz powinien być ustawiony na tyle wysoko, żeby widoczność była jak najlepsza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów