📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda , ze to nie rudy cwel !!!!
Uważaj bo Cię ktoś zgłosi. Nie brakuje tu konfidentów.
Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy cwel !!!!
i szkoda że w brzuch a nie łeb
Szczególnie banderowscy donosiciele! Ostatnio ukry na moim osiedlu doniosły do spółdzielni że jedna sąsiadka w piątek mięso jadła!!!
Gość mówił otwarcie o tym że państwa NATO chcą wysłać ludzi na upadline. A teraz zarobił parę kulek, hmm ciekawe..
Przekaz do poliytków jasny - wychyl się, a my cię odjebiemy. Wracają stare sprawdzone metody. Nie wolno sobie tak ficać.
Jeżeli to faktycznie miał być zamach, to zamachowiec niedługo sam pożegna ten świat. Możliwe, że to był jakiś czubek, tak jak ten od Adamowicza. Wtedy dostanie mocno wpierdol (że niby się stawiał), po czym dadzą mu z piętnaście lat więźnia.
Niedługo Hugo Boss będą mieli nowe pole do zarobku, szykowne, miękkie kamizelki balistyczne.
pazuzu napisał/a:
Od kiedy morawiecki jest rudy?
Rudy może nie jest, ale był doradcą ryżej kurwy, więc jest tak samo kurwą jak ryży. Chciałeś przycwaniakować, lewaczku, a tylko się zbłaźniłeś.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów