Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy c🤬l !!!!
Uważaj bo Cię ktoś zgłosi. Nie brakuje tu konfidentów.
i szkoda że w brzuch a nie łeb
@PIs
Szczególnie banderowscy donosiciele! Ostatnio ukry na moim osiedlu doniosły do spółdzielni że jedna sąsiadka w piątek mięso jadła!!!
Szczególnie banderowscy donosiciele! Ostatnio ukry na moim osiedlu doniosły do spółdzielni że jedna sąsiadka w piątek mięso jadła!!!
Gość mówił otwarcie o tym że państwa NATO chcą wysłać ludzi na upadline. A teraz zarobił parę kulek, hmm ciekawe..
Widzę że ci twój ojciec podpadł
Od kiedy morawiecki jest rudy?
Przekaz do poliytków jasny - wychyl się, a my cię odjebiemy. Wracają stare sprawdzone metody. Nie wolno sobie tak ficać.
Jeżeli to faktycznie miał być zamach, to zamachowiec niedługo sam pożegna ten świat. Możliwe, że to był jakiś czubek, tak jak ten od Adamowicza. Wtedy dostanie mocno wp🤬l (że niby się stawiał), po czym dadzą mu z piętnaście lat więźnia.
Niedługo Hugo Boss będą mieli nowe pole do zarobku, szykowne, miękkie kamizelki balistyczne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie