Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chodzi o ten bardziej "niszowy" towar
A ja sie ubieram w demobilach i w "lumpach" rozmaitych, tam to dopiero przeceny są ;]
Ten Pedalinek na hardzie dodaje jakieś męskie manekity z pałami z plastyku i każe siębie nazywać homosexualistą.
TEMAT : sadistic.pl/meskie-lale-vt149025.htm
Się kurwa nie zesraj. Odkryłeś fakty których sam Rutkowski by się nie powstydził.
Dobra, co w tym niepojętego jest dla Ciebie, hęę?
jednym słowem wydymali cię bez mydła
To jeszcze nic taka przecena. Ja po przyjsciu z reserved chciałem sprawdzić o ile przecenioną kupiłem bluze. Przecena pisała na 169 z groszem a pod metka 139. Poszedłem do sklepu i zaczołem im kurwować i stałem przy kasie i mówiłem ludziom żeby odlepiali metki i sprawdzali ile płacą za "Zajebista przecene" Połowa ludzi rezygnowała z zakupu...
gówno prawda. pomijając to, że to gówniana sieciówka, zmuszony byłem tam kupić spodnie. Metka TURBO PRICE, na metce spodni które wybrałem 109 zł, na pozostałych 119 naklejone ceny. oczywiście przy kasie babeczka mi wyskakuje 119 zamiast 109, które były ceną obowiązującą, tłumacząc się, że 'zapomnieli nakleić'. o 10 zł z tą brudną szparą się kłócić nie będę, ale ten lichwiarski sklep będę omijał szerokim łukiem.
Brudną szparę to masz między zębami. Kto Cię zmuszał do kupienia tam spodni ? Praca w takiej sieciówce lekkim chebem nie jest biorąc pod uwagę wyzysk lpp. Nie ma opcji żeby pracownicy dokładnie sprawdzili każdą rzecz przy nawale roboty, którą maja do ogranięcia. Najczęściej cwani klienci odklejają metki, lub doklejają z mniejszą ceną i potem sprzedawcy z własnej kieszeni muszą wykładać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów