Smacznego sadole
Smacznego sadole
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ksylofagia – jedzenie papieru, a także gryzienie przedmiotów wykonanych z drewna (na przykład ołówków, zapałek, kory drzew)
pagofagia – uzależnienie od jedzenia lodu
geofagia – spożywanie ziemi, gliny, brudu
koniofagia – zjadanie kurzu
amylofagia – jedzenie surowej skrobi (mąki)
geomelofagia – jedzenie surowych ziemniaków
ryzofagia – jedzenie surowego ryżu
trichofagia – żucie włosów lub wełny
koprofagia – jedzenie kału
urofagia – wypijanie moczu
Po prostu mniej kupuje
Zamiast dużej peosi biorę małą
mentisy już nie kupuje w ogóle
Mi to wygląda na chorobę psychiczną zwaną "pica" (łaknienie spaczone). Osoba chora, połyka przedmioty i rzeczy niejadalne. Z czego możemy wyróżnić poszczególne odmiany tego schorzenia takie jak:
– jedzenie papieru, a także gryzienie przedmiotów wykonanych z drewna (na przykład ołówków, zapałek, kory drzew)
– uzależnienie od jedzenia lodu
– spożywanie ziemi, gliny, brudu
– zjadanie kurzu
– jedzenie surowej skrobi (mąki)
– jedzenie surowych ziemniaków
– jedzenie surowego ryżu
– żucie włosów lub wełny
– jedzenie kału
– wypijanie moczu
Tacy "chorzy" powinni zwracać pieniądze za operacje. Wpierdalając rzeczy nie bądące produktami spożywczymi wiedzą czym to grozi, więc choroba psychiczna chorobą, ale rozum mają, więc niech płacą za operacje przez własną głupotę.
Choroba psychiczna chorobą, ale rozum mają, więc niech płacą za operacje przez własną głupotę.
Kurwa, sam sobie przeczysz. Skoro chorują, to chuja potrafią to kontrolować. Głęboki alkoholik też pewnie twoim zdaniem jest w stanie po kupieniu flaszki usiąść na spokojnie, rozważyć wszystkie opcje, a na koniec jednak stwierdzić, że może jednak nic nie wychleje tego dnia.
Mi to wygląda na chorobę psychiczną zwaną "pica" (łaknienie spaczone). Osoba chora, połyka przedmioty i rzeczy niejadalne. Z czego możemy wyróżnić poszczególne odmiany tego schorzenia takie jak:
– jedzenie papieru, a także gryzienie przedmiotów wykonanych z drewna (na przykład ołówków, zapałek, kory drzew)
– uzależnienie od jedzenia lodu
– spożywanie ziemi, gliny, brudu
– zjadanie kurzu
– jedzenie surowej skrobi (mąki)
– jedzenie surowych ziemniaków
– jedzenie surowego ryżu
– żucie włosów lub wełny
– jedzenie kału
– wypijanie moczu
tych z surowymi ziemniakami, to zdążyli zdiagnozować?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów