W czasie gdy wy spokojnie leczycie kaca, inni bawią się w układanie puzzli.
Ale co ja będę wam mówił niech debile dalej mocne wybuchowe petardy zapalają w ręce będzie więcej takich wypadków .
Jedyne petardy jakie są ok to te rakiety wystrzeliwane w górę w odpowiedniej wyrzutni i dystansu.
Ale co ja będę wam mówił niech debile dalej mocne wybuchowe petardy zapalają w ręce będzie więcej takich wypadków .
Kupujesz petardę, a małe państwo o powierzchni Watykanu w gratisie . Wtedy bym chyba hurtownikiem materiałów pirotechnicznych został, jakby do petard ląd dołączali. Ale nie długi, tylko aby też w szerz poszedł, bo co mi po wąskim pasku ziemi niczym półwysep helski. Tak poza tym nigdy nie strzelałem petardami z drachą, tylko zawsze z lontem i dzięki temu nigdy się nawet nie poparzyłem petardami i mam ręce całe.
Producenci petard powinny dawać dłuższy ląd a nie kurwa zapalasz zaraz przy prochu jak zapałkę...
Jedyne petardy jakie są ok to te rakiety wystrzeliwane w górę w odpowiedniej wyrzutni i dystansu.
Ma być ląd interpunkcja zamierzona zamiast LONT jak powinno być..
Specjalnie tak napisane bo chuje jak kładą petardy to stoją pod nimi zamiast odsunąć się na bezpieczną odległość to stoją i patrzą co się stanie.
doroczna parada idiotów którzy musieli sobie koniecznie strzelić na wiwat z jakiegoś gówna albo mając gówno w głowie...
Napisz wprost że też byś sobie strzelił ale jajec nie masz, lub palców już Selekcja naturalna musi być !