Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyne petardy jakie są ok to te rakiety wystrzeliwane w górę w odpowiedniej wyrzutni i dystansu.
Ale co ja będę wam mówił niech debile dalej mocne wybuchowe petardy zapalają w ręce będzie więcej takich wypadków .
Producenci petard powinny dawać dłuższy ląd a nie kurwa zapalasz zaraz przy prochu jak zapałkę...
Jedyne petardy jakie są ok to te rakiety wystrzeliwane w górę w odpowiedniej wyrzutni i dystansu.
Ale co ja będę wam mówił niech debile dalej mocne wybuchowe petardy zapalają w ręce będzie więcej takich wypadków .
Kupujesz petardę, a małe państwo o powierzchni Watykanu w gratisie . Wtedy bym chyba hurtownikiem materiałów pirotechnicznych został, jakby do petard ląd dołączali. Ale nie długi, tylko aby też w szerz poszedł, bo co mi po wąskim pasku ziemi niczym półwysep helski. Tak poza tym nigdy nie strzelałem petardami z drachą, tylko zawsze z lontem i dzięki temu nigdy się nawet nie poparzyłem petardami i mam ręce całe.
Producenci petard powinny dawać dłuższy ląd a nie kurwa zapalasz zaraz przy prochu jak zapałkę...
Nie ląd, tylko kurwa lont.
Kupujesz petardę, a małe państwo o powierzchni Watykanu w gratisie . Wtedy bym chyba hurtownikiem materiałów pirotechnicznych został, jakby do petard ląd dołączali. Ale nie długi, tylko aby też w szerz poszedł, bo co mi po wąskim pasku ziemi niczym półwysep helski. Tak poza tym nigdy nie strzelałem petardami z drachą, tylko zawsze z lontem i dzięki temu nigdy się nawet nie poparzyłem petardami i mam ręce całe.
Dłuższy łąd to Norwegia,albo Chile.Włochy też pasują.
Specjalnie tak napisane bo chuje jak kładą petardy to stoją pod nimi zamiast odsunąć się na bezpieczną odległość to stoją i patrzą co się stanie.
Ma być ląd interpunkcja zamierzona zamiast LONT jak powinno być..
Specjalnie tak napisane bo chuje jak kładą petardy to stoją pod nimi zamiast odsunąć się na bezpieczną odległość to stoją i patrzą co się stanie.
E tam pierdolenie...
Zwykłe petardy możesz spokojnie rzucać sobie kilkadziesiąt centymetrów od nóg i najgorsze co może się wydarzyć to punktowe poparzenia od niedopalonej siarki. W przypadku klasycznych "achtunów" lepiej na co najmniej metr i dobrze mieć jakieś słuchawki albo co najmniej stopery w uszach. Jakbyście przeczytali to co jest na opakowaniu każdej paczki petard to zauważylibyście tekst aby petardę najpierw położyć na ziemi a dopiero potem podpalać, najlepiej za pomocą długiej zapałki lub długiej zapalniczki (np. takiej do podpalania zniczy). Ot cała recepta na wszystkie palce - nie trzymać w ręku w trakcie podpalania. Ale to rzeczywiście trzeba mieć IQ powyżej 70 aby się tego domyślić...
A jak już tak bardzo musisz mieć frajdę z rzucania to przynajmniej nie kupuj najtańszego chińskiego/ruskiego gówna jakie znajdziesz tylko wydaj ciut więcej na markowe petardy. Nadal nie masz gwarancji, ale szansa że nie urwie paluchów znacznie większa.
doroczna parada idiotów którzy musieli sobie koniecznie strzelić na wiwat z jakiegoś gówna albo mając gówno w głowie...
Napisz wprost że też byś sobie strzelił ale jajec nie masz, lub palców już Selekcja naturalna musi być !
Napisz wprost że też byś sobie strzelił ale jajec nie masz, lub palców już Selekcja naturalna musi być !
rozumiem że ty strzelasz jak prawdziwy mężczyzna robiąc dużo hałasu. Zastanowiłeś się w jakim celu? Swoją męskość światu obwieszczasz co roku o północy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów