29 latek został zatrzymany za próbę zabójstwa 5 osób. Wydarzenie miało miejsce 8 marca, gdy mężczyzna spotkał się z grupą znajomych. Nagle sprawca wsiadł do swojego Audi i próbował rozjechać swoich znajomych, po czym uciekł. Mężczyzna był już wcześniej karany min. za kradzieże, włamania czy prowadzenie auta pod wpływem alkoholu. Teraz grozi mu dożywocie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogo najbardziej słychać? Oczywiście Karynę
Zachlany, naćpany lumpenproletariat. Hałaśliwe Karyny, bezmózgie Seby. Normalni ludzie o tej porze nie bałaganią na ulicy.
Pewnie dostanie 8 a wyjdzie po 4. Akcja z miejscowości Pecna pod Poznaniem.
Bardzo kurwa dobrze! Jak zadajesz się z takimi zjebami to licz się z konsekwencjami. Obracasz w takim zjebanym towarzystwie? Oto twoja nagroda. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów ze znajomymi bo kurwa takich popierdolencow omijałem z daleka.
Teraz beda mu wysylac paczki a za 25 lat beda sie z tego razem smiac
LizTruss napisał/a:
Bardzo kurwa dobrze! Jak zadajesz się z takimi zjebami to licz się z konsekwencjami. Obracasz w takim zjebanym towarzystwie? Oto twoja nagroda. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów ze znajomymi bo kurwa takich popierdolencow omijałem z daleka.
Dokładnie. Jak sobie pomyślę o ludziach, którzy mnie wkurwiają, to ile samochodów bym skasował na tych zjebach. A tak, wszystko gitarka.
buddyb napisał/a:
Teraz beda mu wysylac paczki a za 25 lat beda sie z tego razem smiac
Maksymalnie 2 lata odsiedzi. Po sądowych występach świadków wyrok będzie tylko dla sztuki.
Na takiego skurwiela szkoda tuszu i papieru, 9mm w łeb i po problemie dla społeczeństwa, a tak to pójdzie siedzieć i chuj jeden wie czy po wyjściu mu znowu coś nie odpierdoli
Kurde, dobre po polskie. Halman nie ma do takich dostępu
trytodie napisał/a:
Kurde, dobre po polskie. Halman nie ma do takich dostępu
Masz tu cała kratę piw
LizTruss napisał/a:
Nie pierdol że masz znajomych. Opowiedz proszę jak to jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów