Bo nie wiem czy walić.
Jakiej to jest pci?
Bo nie wiem czy walić.
Zdecydowanie walić, pytanie czym.
Muzułmanki bym nie tknął nswet zgrabnej,nawet za milion dolarów.Nawet po ciemku. Nawet za przyzwoleniem żony. Nawet patykiem. No, chyba że kamieniem
Czemu? Jesteś gejem?
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonMuzułmanki bym nie tknął nswet zgrabnej,nawet za milion dolarów.Nawet po ciemku. Nawet za przyzwoleniem żony. Nawet patykiem. No, chyba że kamieniem
Chuj nie znawca cipek.
Pierdolisz jak pedał, gówno z dupy a nie posty.
Jakiej to jest pci?
Bo nie wiem czy walić.
Wal śmiało!
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Muzułmanki bym nie tknął nswet zgrabnej,nawet za milion dolarów.Nawet po ciemku. Nawet za przyzwoleniem żony. Nawet patykiem. No, chyba że kamieniem
A tam pierdolisz. Ja mam żonę muzułmankę (z Indonezji, nie od Arabów) i powiem Ci, że jest to najlepszy materiał na żonę. Głównie dlatego że zna swoje miejsce w domu i rodzinie, jest uległa mężowi całkowicie polegając na jego zdaniu, opinii i wyborze i za nic w świecie tego nie porzuci by zaprzątać sobie głowę jakimś gównem jak feminizm.
A tam pierdolisz. Ja mam żonę muzułmankę (z Indonezji, nie od Arabów) i powiem Ci, że jest to najlepszy materiał na żonę. Głównie dlatego że zna swoje miejsce w domu i rodzinie, jest uległa mężowi całkowicie polegając na jego zdaniu, opinii i wyborze i za nic w świecie tego nie porzuci by zaprzątać sobie głowę jakimś gównem jak feminizm.
Ja też chce taką, jak ją znalazłeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów