📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Swoją drogą ktoś wie jak działa ten czujnik pomiaru uderzenia? W tym roku nad morzem robiłem kilka podejść i z mocniejszych strzałów wykręciło mniej niż ze słabszego
Vasqesii napisał/a:
Gość pod koniec rozpierdala
Wszyscy tam rozpierdalaja, typ co sie smieje, ta laska z palcem wstydu, i ten obok z reka na twarzy ze obciachu za uposledzonego kolege....
Robisz na pewno więcej, a ile byś uderzyła?
Maniecky napisał/a:
Wszyscy tam rozpierdalaja, typ co sie smieje, ta laska z palcem wstydu, i ten obok z reka na twarzy ze obciachu za uposledzonego kolege....
Upośledzonego kolegę? Kurwa gościu, ty nigdy nie byłeś na imperzie, nigdy nie odjebałeś jakiejś maniany, że nazywasz takich ludzi upośledzonymi? Masz w chooj smutne życie...
Swoją drogą ktoś wie jak działa ten czujnik pomiaru uderzenia? W tym roku nad morzem robiłem kilka podejść i z mocniejszych strzałów wykręciło mniej niż ze słabszego
Chujowo w chuj.
Dobra! Challenge accepted! Nie wychodzę z piwnicy dopóki mu nie dorównam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów