📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chciał bym taką pracę lubię klimaty piwniczne, sam w piwnicy z browarami
Trzeba się zapytać eupeosiemczy jakich tam zabezpieczeń zabrakło, bo przecież miotłowy w niczym nie zawinił
Piec zassał lewe powietrze i jebnął z impetem.
A babcia zawsze mówiła: nie wal konia na sedesie, bo się rurami echo niesie. On nie posłuchał.
Trolik1 napisał/a:
Nieco znana kotłownia.
Rozwiń temat
[ Dodano: 2024-11-08, 00:01 ]
turor napisał/a:
Trzeba się zapytać eupeosiemczy jakich tam zabezpieczeń zabrakło, bo przecież miotłowy w niczym nie zawinił
Dudy debila zapytaj on zna pewno temat
Trolik1 napisał/a:
To jest pewnie ta słynna Cientralnaja Kocielnaja, w skrócie KC?Nieco znana kotłownia.
Uuu .. zapalona zasadza w kotle... Miałem podobny problem ze swoim kotłem na ekogroch. Za niską temperaturę kotła ustawiałem i na ścianach kotła osadzała się smoła. W pewnej momencie było jej tak dużo, że podczas pracy pod obciążeniem (mróz na dworze) otworzyłem drzwiczki kotła i pierdoło płomieniem , ale na szczęście do środka i w komin - dzięki czemu ryj ocalał
willoo napisał/a:
Uuu .. zapalona zasadza w kotle... Miałem podobny problem ze swoim kotłem na ekogroch. Za niską temperaturę kotła ustawiałem i na ścianach kotła osadzała się smoła. W pewnej momencie było jej tak dużo, że podczas pracy pod obciążeniem (mróz na dworze) otworzyłem drzwiczki kotła i pierdoło płomieniem , ale na szczęście do środka i w komin - dzięki czemu ryj ocalał
Dupa tam, gaz z drewna się uzbierał i dostał powietrza, zawsze tak będziesz miał jak się bździ zamiast palić
Ile razy w domu rodzinnym mi kopciuch wypierdolił nie zliczę. smród spalonych włosów i pył w oczach a cała kotłowania zadymiona. Najczęściej wypierdalał jak zasypało się skurwysyna miałem. Stare dobre czasy jak się co 2 godziny do kotłowni szło dosypać i kiepa spalić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów