📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przynajmniej nikt go nie trzepie jak czarnuchy w poszukiwaniu jakiegokolwiek dobra
I tak mają tam luźniej niż rok temu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ni go nie trzepie bo tak i tak tylko chuja ma
Nagrywający wcale nie lepszy od reszty.
Tak próbują dostać się bez kolejki. W Polsce robią tak samo.
Ja tak samo leżałem w tym roku na Banacha gdy załapałem mononukleozę, czekałem 5h z saturacją 90 i dusznościami aż w końcu zemdlałem. Żona mi powiedziała, że leżałem tak dobre 5 minut zanim ratownik wyszedł. Hit. Szkoda, że mnie nikt tak nie nagrał
A w jaki sposób ma zareagować ktoś z personelu, jeśli nic nie wie (bo nie widzi, a nikt z osób w poczekalni nie informuje), że ktoś leży?
Aha.
A w jaki sposób ma zareagować ktoś z personelu, jeśli nic nie wie (bo nie widzi, a nikt z osób w poczekalni nie informuje), że ktoś leży?
I to się nazywa organizacją, numerek jest? Jak jest proszę okazać, jak okazać nie może to oznacza tylko ze proboje w kolejkę się wcisnąć, rozpracowali system tych co tylko ,,na chwileczkę do gabinetu".
To nieprawda. U nas takie by przykryli jakąś szmatą żeby muchy nie siadały. Było kilka akcji co to ludzie z zawałem schodzili w rejestracji czekając na numerek
Amasimar napisał/a:
Ja tak samo leżałem w tym roku na Banacha gdy załapałem mononukleozę, czekałem 5h z saturacją 90 i dusznościami aż w końcu zemdlałem. Żona mi powiedziała, że leżałem tak dobre 5 minut zanim ratownik wyszedł. Hit. Szkoda, że mnie nikt tak nie nagrał
Żona nie pytała skąd przywlokłeś? Wiadomo, że z sadistka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów