📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ale są cycki.
ta akcja więcej kosztowała jak ten rower był warty-najlepszy dziadek jak się przypucował do tego starego rowera.
W momencie kiedy wyłowili ten drugi, stary rower uświadomiłem sobie jedno - głupota jest wielopokoleniowym darem przekazywanym z ojca na syna - wyobraźcie sobie tylko, że kilkadziesiąt lat wcześniej jakiś imbecyl też jechał na rowerze i też się spierdolił na nim do wody - może to był ojciec tego młodego człowieka z filmiku? To zachwiało moją wiarę w ludzkość - "dokąd, kurwa, zmierza ten świat?" cytując klasyka...
od kiedy czas akcji ratunkowej mierzy się w henr'ach (H)?
@up
baranie, wpierw dowiedz się prawidłowego zapisu, godziny oznacza się małą literą
baranie, wpierw dowiedz się prawidłowego zapisu, godziny oznacza się małą literą
@up
H (Henr) jednostka indukcyjności, od nazwiska z dużej litery.
mając na myśli godziny piszemy małą literę "h".
H (Henr) jednostka indukcyjności, od nazwiska z dużej litery.
mając na myśli godziny piszemy małą literę "h".
W układzie si H to henr w informatyce, godzina liczona 0-23 np. date("H") lub String.Format("{0:H}", dt). W matematyce może to byc np. wysokość stożka... Buraczane łby do wszystkiego się przypierdolą, byleby tylko zabłysnąć swoją pseudo-wiedzą i wywindować swojego e-kutasa.
Kurwa, dlaczego każdy koleś jeżdżący na desce/rolkach/bmxie czy innym skejtowskim gównie musi mieć tak zjebany ryj, że przy włączonym monitorze nie można oglądać filmików z ich udziałem ? No w sumie to się nadają do takiego sportu, bo zarycie ryjem o beton może im nawet poprawić aparycję ogólną...
Ranger napisał/a:
Kurwa, dlaczego każdy koleś jeżdżący na desce/rolkach/bmxie czy innym skejtowskim gównie musi mieć tak zjebany ryj, że przy włączonym monitorze nie można oglądać filmików z ich udziałem ? No w sumie to się nadają do takiego sportu, bo zarycie ryjem o beton może im nawet poprawić aparycję ogólną...
Ty pewnie jesteś taki ładny, że nawet matka na ciebie leci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów