Młody mężczyzna uderzył kobietę, która strofowała go za spowodowanie wypadku drogowego 🤜💥👩
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dziwię się, że strzelają do fryzjerów, patrząc na jego fryzurę... 🤔
Za to machanie przeszczepami też bym jej wyp🤬olił w ten tłusty ryj
Podoba mi się reakcja innych facetów, to znaczy jej brak. Nie to co nasze polskie biało-k🤬a-rycerstwo. Baba fikała, facet spokojny i nie oddawał ale są granice!
Stare grube k🤬isko trzy razy uderzyło go w twarz. (oglądam na dużym ekranie, może na tel. tego nie widać dokładnie )
Dopiero za trzecim razem jej oddał, i słusznie.
i tak cierpliwe chłopisko z niego
Kdakajaca może spać spokojni, będzie pewna jakiś czas, że jej wątroba nie zgnije
Franca naucZy się żeby zamknąć morde
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Stare grube k🤬isko trzy razy uderzyło go w twarz. (oglądam na dużym ekranie, może na tel. tego nie widać dokładnie )
Widać, tylko trzeba oczy otworzyć
I przejaśniło się w cabanku.
Pięknie jej wyj🤬, gruba p🤬da ......
Absolutnie najbardziej cierpliwy latynos jakiego widziałem. Brawo 👏
No i miał rację kobieta która skacze z łapami do faceta to nie kobieta
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Bzdura. Kobiety nie wolno uderzyć nawet w obronie własnej.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.