Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jp2 był dokładnie takim papieżem jakiego chcieli mieć ci którzy zlecili zabicie Jana Pawła I. Trzymał się on z dala od spraw papieskich i watykańskich, zamiast zająć się swoim kościołem robił sobie wycieczki, całował korany i jakieś ściany, modlił z żydami, dawał prawa masonom, przyjaźnił z dyktatorami czy też palił fajki z Indianami. Druga sprawa to jego nauki przez które wielu nazwało go heretykiem, antypapieżem a najgorliwsi księża postanowili odejść z kościoła po tym co on z nim zrobił.
Mam wrażenie, że wy nic o tym swoim bożku nie wiecie. Zamiast poczytać o jego czynach, dokonaniach, dowiedzieć się jakie zmiany za jego kadencji były w kościele wolicie popatrzeć jak cielęta na jego uśmiechnięte zdjęcie i powzdychać sobie. To jest zwykły ślepy kult jednostki, obieranie kogoś na najwyższy nieskazitelny autorytet. Wedle wiary rzymskokatolickiej tylko Jezus może być tak traktowany a kult każdego innego złotego cielca to grzech bałwochwalstwa.
KurwaRomantyk czekam na strony z tymi twoimi rzetelnymi informacjami na temat naszego papierza:) Chuja widziales, gówno czytałeś i tyle w temacie. Zacznij człowieku ksiązki czytać, słuchac mądrych ludzi to może czegoś sie nauczysz a nie ciagle pewnie TVN i wyrafinowane strony internetowe:D Ja nie gloryfikuje JP2 ale uwazam ze jako Polakowi który w przeciwienstwie do ciebie cos osiagnal nalezy mu sie szacunek.
O kurczę! Rozgryzłeś mnie! Skąd wiesz, że ciągle oglądam TVN i wierze we wszystko, co przeczytam na stronach typu paranormalne?! Cholera, niezły jesteś, powinieneś zostać medium, czy coś.
Dlaczego nie z nim? Nic dobrego nie zrobił. Nie próbował nawet zreformować Watykanu i całej tej mafii, w przeciwieństwie do Jana Pawła I, który zmarł 33 dni po objęciu papieskiego urzędu. Ci, co chcieli coś dobrego w Watykanie zrobić ginęli. JP2 był jedynie marionetką jak większość papieży.
Nie no kurwa nie mogę Romantyk ty to jednak z jakimś wodogłowiem musiałeś się urodzić bo nie uwierzę, że bez żadnego wypadku losowego lub powikłań ciążowych taki debil jak ty mógł się urodzić. Wydajcie ci się, że trollujesz katoli ale spojrzyj mości panie że wszyscy sobie z ciebie bekę robią i chuja ich obchodzą twoje pojebane i z dupy wciągnięte wywody w każdym temacie Idź z leninem czy innym czerwonym skurwysynem
Nie no kurwa nie mogę Romantyk ty to jednak z jakimś wodogłowiem musiałeś się urodzić bo nie uwierzę, że bez żadnego wypadku losowego lub powikłań ciążowych taki debil jak ty mógł się urodzić. Wydajcie ci się, że trollujesz katoli ale spojrzyj mości panie że wszyscy sobie z ciebie bekę robią i chuja ich obchodzą twoje pojebane i z dupy wciągnięte wywody w każdym temacie Idź z lenienem czy innym czerwonym skurwysynem
Sram na Lenina, tak samo jak na ciebie. Nikogo nie trolluję. No chyba, że próbę nawiązania merytorycznej rozmowy nazywasz trollingiem - zatem gratuluję wrodzonego kretynizmu.
Sram na Lenina, tak samo jak na ciebie. Nikogo nie trolluję. No chyba, że próbę nawiązania merytorycznej rozmowy nazywasz trollingiem - zatem gratuluję wrodzonego kretynizmu.
Nie dość, że chory to jeszcze zboczony. Jak lubisz srać na ludzi i jak srają na ciebie to może na jakieś forum koprofilii się wybierz a nie próbuj nawiązać "merytorycznej" rozmowy nawiązać bo nawet bongoman jest na wyższym stopniu ewolucji niż ty
powinni ci okopac ryj za takie cos frajerze
w takim razie zapraszam do lektury wy katolickie pizdy
kultura.onet.pl/ksiazki/rozmowy/piotr-szumlewicz-przeproscie-za-jana-p...
nie był taki dobry :C
w takim razie zapraszam do lektury wy katolickie pizdy
kultura.onet.pl/ksiazki/rozmowy/piotr-szumlewicz-przeproscie-za-jana-p...
nie był taki dobry :C
lol ten jąkający się pedałek to dla ciebie wierne źródło informacji
Jedyną rzeczą, za którą szanuję JP2 to za znajomość wielu języków.
Wszystko co powie katolik = PRAWDA O BOŻE BOŻE PANIE BŁOGOSŁAW GO
Wszystko co powie niekatolik = SPALIĆ GO, HEREZJE PRAWI, JEBAĆ GO W DUPĘ BO PEDAŁEM JESTEM.
katole juz maja bol dupy o swojego szamana w bialej sukience xD
zajebiście się ciśnie po ludziach i ich wzorcach jak się nie ma swoich
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów