Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rugby na plaży
~CrazyEdek • 2025-04-02, 6:46
Sprawdził twardość skały.

00:00
00:21

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
lukpogromca 2025-04-02, 21:33
Kordian40i4 napisał/a:

Ja ćwiczę na siłowni i trzymam dietę, balasie!

chyba zumbę na tej siłowni ćwiczysz i popijasz dietetycznym latte, skoro się do innych sportowców przyp🤬alasz
Zgłoś
TheEminemShow 2025-04-03, 11:44
Kordian40i4 napisał/a:

Brzmisz jak pedał.
Brzmisz jak ukrainiec.

Jprdl poziom dyskusji na poziomie nie ma co.
Ktoś przedstawia argument, który nie ma na celu cie obrazić a coś Ci uświadomić. Zresztą, jeśli ktoś się z tobą nie zgadza to prowadzi tzw. Dyskusje.
Nie wiem czy znasz taki termin.
"Jeśli wlazłeś między wrony, krakaj jak i ony"
Wiec zniżę się do twego poziomu raz
Brzmisz jak wieśniak.
Zgłoś
Kordian40i4 2025-04-03, 11:52
TheEminemShow napisał/a:

Jprdl poziom dyskusji na poziomie nie ma co.
Ktoś przedstawia argument, który nie ma na celu cie obrazić a coś Ci uświadomić. Zresztą, jeśli ktoś się z tobą nie zgadza to prowadzi tzw. Dyskusje.
Nie wiem czy znasz taki termin.
"Jeśli wlazłeś między wrony, krakaj jak i ony"
Wiec zniżę się do twego poziomu raz
Brzmisz jak wieśniak.

No dobra, masz trochę racji, za mocno poleciałem. Przedstaw mi argumenty, które zmienia u mnie pogląd, że piłka nożna, koszykówka, rugby/futbol amerykański jest dla pedałow i idiotow.
Zgłoś
TheEminemShow 2025-04-03, 12:00
Kordian40i4 napisał/a:

No dobra, masz trochę racji, za mocno poleciałem. Przedstaw mi argumenty, które zmienia u mnie pogląd, że piłka nożna, koszykówka, rugby/futbol amerykański jest dla pedałow i idiotow.

Na koszu się nie znam, ale jak już wspomniałem wcześniej o ile w futbolu jak w każdym sporcie wysoko kontaktowym występują silne emocje, tak nie ma tam napierd****ek, pyskówek do sędziów za karteczkę czy pato fanów. Mimo silnych emocji są w stanie to znieść a i sędziów właśnie bardzo szanują. Raz widziałem jak sędzia jakąś karę policzył drużynie i mimo, że nic nie było tej kary warte tak kapitan przyjął to z zaciśniętymi zębami.
Później sędzia przyznał się do błędu i przeprosił.
W porównaniu do ciotowatej piły nożnej gdzie jakis typek zarabia krocie z reklam kontraktów itd. , w futbolu niewielu zawodników rzeczywiście żyje z futbolu. Wielu ma inne biznesy. Oczywiście zdarzają się wyjątki np.: jakis zawodnik ostatnio napastował babkę w Las Vegas, jednak jak wspomniałem są to wyjątki. Mam wrażenie, że opinie o tym czy sport jest pedalski powinno się produkować na podstawie grupy odbiorców i ich zachowania, jak i zachowań samych graczy.
W piłce wiadomo motłoch itd. A futbolu naprawdę tego nie ma.
Zgłoś
RzezniaZmasarnia 2025-04-05, 19:34
Kordian40i4 napisał/a:

A h🤬j mnie to obchodzi. Grasz w piłkę/rugby? = Jesteś pedalem

Data urodzenia: 1 marca 2007
Ty c🤬lu
Zgłoś