Orenburg, Rosja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Orenburg, Rosja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie to na nerkę wygląda, ale poczekajmy aż się jakiś ekspert wypowie
jarzyna napisał/a:
puść w zwolnionym tempie, raczej mózg
chl404 napisał/a:
puść w zwolnionym tempie, raczej mózg
Mi tam wygląda na małe uśmiechnięte dziecko
Weeeee....
jarzyna napisał/a:
Nerka jest o wiele mniejsza i raczej by nie "przebiła" jamy brzusznej. Więc raczej bym obstawiał mózg który często tak właśnie wypada podczas uderzenia przy upadku
jarzyna napisał/a:
To przecież On, nie poznajesz...?
Muzyczkę słyszysz.?
[ Dodano: 2024-11-17, 00:21 ]
To Creazy Frog
Moim zdaniem żołądek i wątroba
Ciężko by centrala tak wystrzeliła ze względu na czaszke zaś bebechy jak najbardziej wystrzelą
Ciężko by centrala tak wystrzeliła ze względu na czaszke zaś bebechy jak najbardziej wystrzelą
Fajk. W Rosji nie mają mózgu.
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
Nieee, pazuzu dobrze pisze, przed lądowaniem walnął głową w barierkę, widać, że wpierw coś wyskakuje, a potem ziemia reszty ciała
Całkiem całkiem ten rzut. Mała dedukcja punktów za odbicie od maski z rozbryzgiem, ale lądowanie było w porządku. Jurorzy dają 8,5 punktów na 10, a dla autora posta piwko.
to był raczej karny kutas, za parkowanie
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
vladpalovnick napisał/a:
Fajk. W Rosji nie mają mózgu.
No właśnie, bez mózgu typowy rusek przeżyje ale bez żołądka i wątroby to już nie ma opcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów